Супер што сподели, Скај, оти безвезе ќе беше сите да помислат дека е Вајлд. Само ради тоа и требаше да се обелодени коа веќе виделе луѓе. Глупо да речам, али нормално ми беше да е кампања за Бубче. Тоа е тоа.
Сега ја гледам темава, директно на сеирот дојдов нема година да помине без изборни малверзации, стварно сте бетер од мали деца некогаш...
Реков ја дека е премногу мирно. Ете, во личните пораки лежел зајакот. Како и секогаш, и овој пат сум изоставена. Среќа моја, па, имам доушници кои споделија детали.
Мене ме интересира, кои се тие 246 шо гласале за мене? Тука да ми се наредите, со име со презиме, со се' Ах.. да.. заборајв! За секој ќе има по еден пиксел од таблето (ако е таблет де)
Дaли ти тoa некoј директнo oбвинувaш без дoкaзи? И кaкo знaеш кoлку нoви прoфили зa кoлку време се нaпрaвени, oд кaде дoбивaш инфo?
Ако се легитимни гласови (не од дупли профили итн), кој може да спречи лобирање ) Бриџа, за инает остануваме и следна година на форум и правиме кампања за тебе. Глеј преживеј, мури (на форумов)
Никој ! Апсолутно Напротив , некој погоре установи дека јас сум праќачката Само нека се провери За 4 часа има 48 нови профили . Во тој период за мене имаше само 2 гласа . На некој друг гласовите му скокнаа за 50+
Човеци смирите живци, се што е нерагуларно ќе биде елиминирано. бтв Лобирање е едно, правење сто профили само за гласање е друго Нема потреба од напаѓање, може и самите кандидати не се свесни дека некој лобира или прави профили да гласа за нив.
Со пола рака издепилирана седам, те до таМ е работата. И тие ЛП пусти да бидат, матачи на вода. Никад не си го разработив сандачето, ни доушници, ни бутур. Што закачам сама, закачам...а каде попрво и јас да се ставам.
Кој е тој друг? Јас кога дојдов да гласам, ти и @galapce веќе имавте најмногу гласови. Ах Бека, Бека, требаше да си вклучиш нотификации за темата.
Нели зaбрaнетo ќе беше нoви прoфили дa глaсaaт, oвa бaр стaрa финтa беше, мислев декa среденo е. Жaбo ќе се реинкaрнирaм вo Мишел зa другa гoдинa, пoнежнa, пoфинa, дoмaќинкa прaвa
Ух добро е и други ја виделе пораката,мислев само јас и Дани сме виделе таков компромитирачки материјал
Јас со брајчата @PogbaPol Б.Ц. и У.Ч.К. по (не)партиска линија решивме да направиме пуч на форумов. Ни можете нешто бе, yo? Да не сте ги пипнале тие 50+ профили што ги отворив од различни IP aдреси. ФМП.
Ама Беки , погоре мислам Сесил имаше ставено листа од ноќеска како беа гласовите . Има и од пред еден час . Се гледа моите гласови колку се паднати во однос на тие што скокнаа за 100+. Ама нели лесно се проверува овие новиве профили за кого гласаа . Реин ? Ваљда може да видите Ајде можда не можат да најдат кој ги прави ,ама со сигурност ќе се се види каде отишле гласовите од новите профили . Од понеделникот до денес се направени околу 250 нови . Малку чудно