Чудно, чудно, ти велам, не пратам редовно, еве сега не сум у штос. А лп не добивам, значи сама морам да си смислувам теории на заговор.
Некој ако има до толку улав, да отвори за мене 100 профили за да ме гласа, бујрум.. Шо мом јас да напрам? И ти па Бубче, шо туку се објаснуваш? Ако не си натерала ти никој ништо, шо ти е гајле? Не сме ние одговорни за туѓите одлуки.
Ашодека се отворат нови профили, нели до одредена дата зачленети само се важат за гласање. Или е ова некој мајтап кој не го гледам?
Да ми се објаснат тие што нешто кое е само за забава ко сфаќаат волку сериозно. И не ги узнемирујте кандидатите ќе ве молам
Па то ти велам.. Не си ти крива, друг ако лобирал за тебе. Сенкир ВИП сме! Можи за ЕУ парламентарци ќе не избирате Уште во ложа да не клајте со микрофони пред нас Аплауз молам!
Нели ќе беше полесно истиот лик кој праќал пораки да пишел, гласај за Вајлд? Се почудни се логикиве на форумов. Никој од нас и не сфати дека Бубче праќала, туку ''другачка' у име на Бубче. И тоа може да се провери. Нема потреба сега да тераме теории на заговор за другите кандидати. Нападот не увек е најдобра одбрана.
Како да одберам 3? Скоро за сите сакам да гласам... за другиве не дека немам позитивно мислење туку ги немам читано многу..
Ако тој еден шо прати, па го кажав на Реинбоу, и го пријавив, и сликата и' ја испратив, лобира за мене, тогаш стварно треба да се прегледа
Ланските победнички дали се спремни за примопредаје на круните и дали се одлучи која ќе ја даде нејзинта круна, јер една е вишок сега? @danichap @Annath
еден ли е само мУри, сум те читала не сум те дочитала, од кај ми се уврте у главата дека еден куп ти прачале ... дубоко извињење
И јас сеир... кој сака, нека се кара. Плус то, не ми е прв пат да распалам форум.. држ-не дај.. Ќе ја банираме-не ја банираме
Пораки за средби еден куп. Сите добивате еба*о, сенкир јас само добивам. И ако и вас не ви се бендисва, шо ми ја затворивте темата кај шо крекав?