Никогаш не кажувам кого номинирам, така и годинава. Само, сите три заслужуваат признание... какво и да е... затоа што се жени со големо Ж, храбри, борбени и посветени до крај.
Нека ги модераторите, тие во полоша ситуација од членовите се кутрите. Нит платени, нит на членови успеваат да погодат, нит на администратори. Нека се радуваат барем на тоа
Абе каков воздух . ЗавршиХ си јас работа . Рефка без политанки нигде не оде, така да и на меН ќе даде . Чка ќе ми ја даде лопатата за снег коа ќе си купе нова Луничка од дамна ми има таксано пита бурек . Поарно здравје И мене ми се интересни тие на кои толкуууууу им е чудно што некои јавно пишале кого го номинирале.
Јас ќе си кажам кога ќе бидне гласањето, пошто секако не кријам за кого гласам. Ама со номинацииве ќе си кажам во исто време. Нема што да кријам, и лани си пишав само за кој гласав, не знаев дека може за три, па гласав само за @Someonespecial . Ама не номинирав лани, каснев Башка ако кажам сега, нема да останам неопределена
Никад не сум гласала и номинирала за форумџика на година освен порано за пирамида кога стварно беше хит на форумов тогаш. Сега, сакале или нејќеле Вајлдмк ја одбележи годинава на форумов. Колку и да не сум се согласувала со некои нејзини мислења, неа ја имаше низ цел форум, и држеше до ставот. Да нагласам, не се дружам со никој од форумов, не контактирам со никој ама ако чемо искрено, она би требало да биде форумџика на годината.
Јас за едната номинација сум сигурна, @RainBow е мојот прв избор. Не можев да ја прашам во темата Прашање за форумот, бидејќи ме банирала на трајно, ама простено и е, имаше она и добри времиња. За другите две се мислам, широк е списокот, ама еве можеби ќе ја номинирам @Someonespecial као најопенмајндед цурица. А се мислам и @referentka да ја одберам, као најнеобјективно селективен модератор, е тоа ти е стаи го у фотеља и ќе си ги покаже роговите Некои тешко поднесуваат "авторитет". Се шалам, нормално. Исто и @WildMk годинава беше "двеста на сат", немаше кај ја нема, значи тоа кога збориме за активност 24/7, ама читам погоре веќе интензивно се израдувала, па ќе треба и памперс да и купиме (ако не е тоа главната награда ) Се шалам, де. Имам уште неколку, ама колку повеќе ми доаѓаат у предвид, се повеќе се откажувам од номинирање.
Чекај унапред да почнам да и се пикам на Вајлди. Ако не се најдат сите три мои на списокот за гласање ,а @WildMk биде на списокот ,тогаш еден од моите гласови ќе оди кај неа . Те така да си кажам Само уште да размислам шО да барам од неа
Трудници смеат да номинираат? А да бидат номинирани? Не ми требаат стресови па затоа ке се повлечам... Продужите даЉе !