Секоја година има тепачка освен лани. Еднаш бандер беше ограбен. Еднаш на една членка и беа одземени гласовите оти гласале нови членови, а тоа правило не постоеше тогаш. Битно да е интересно
На сите шо праќат непристојни пораки им се обратив. Ова беше уште во Јуни.. Ко бев нова и млада Аа...читав дел од тоа.. Ама раѓање е то.. За убо е
Јахахахаха Нека продолжи традицијата, само мир нека има. Важам за кавгаџика на форумов, годинава немав време ни сили за тоа.. На сите ни е јасно дека ако никот галапче победи кој е победникот . Поглупо во живот не сум се почувствувала. Ја вртам на шала цело време од причина што она што сакам да го напишам ако го напишам ќе звучи патетично.. Реков сакав дс спречам уште при кандидирање, ама па си помислив дека може и во тој случај да се избламирам.... Зошто пск ди умислува дека ке биде мегу кандидадките? Заради постовите со слики? Заради патетиките што ги пишуваше по темите? Низ дискусии ме нема, низ дружби ме нема... Вистинскиот победник, во вреднување ама баш член на годината заради дискусии ако продолжи мојот ник на прво место, ќе биде второ пласираниот.
Баш твојата победа ќе докаже дека квалитетот е пред квантитетот. Може не те имаше често ама ретко кој остана рамнодушен на твоите постови и на тоа што го пишуваше годинава. Имаше толку емоции во нив, до секој од нас допре на посебен начин. И дефинитивно годинава на форумов е твоја.
Ти ако не си достојна за овде ,јас пак ич . Жими во темата вештачко што пишувам и од неодамна во 40-ката. Туку ај Што све не претрпевме, и ова ќе помине
Абе овие од Пустец да не гласале и во Фото натпреварон? Гледам густо е помеѓу @zuto и @macka91 , кој ли ќе победи ... хмм
Галапче, и јас прее ко видов дека терам накај второ, ме фати страв да не те претркам, оти се осеќам дека не заслужвам Во суштина, сите заслужуваме исто. Еден од поактивните да си отиде, одма ќе се почувствува дека 'нешто фали'. И држ та победата силно, да не се глупирам јас без веза овде
Ме заборави ма, пиши шо знаеш. Реков јас дека до крајот темата ќе блесне во својот препознатлив сјај. Тие пп е тие рушум прават на форумот. Треба да се бањам и сега како да одам? Ако испуштам нешто. Галабо, седи мирна, заслужуваш и точка.
Ќути и јас депилатор треба да уклучам, рацеве плачат са депилација ама утре тоа, прво да избереме. Ама бричот мора да го опнам на нозе, леб печам и како да се бањам? Гарант ќе пропуштам нешто.