galapce 287 глас(а) 40,2% Мислеа случајно како пред 2 год ќе ме претркаат у 93та мин.... нече мочи ове ночиии
Кој и ги намали гласовите на Вајлд бе? П.С Поради фактот што се уште го немам искористено правото на глас, ви давам дозвола да ми пишете во ЛП за некоја форумџика која што ви се допаѓа и за која сакате да гласам. Дискреција загарантирана. Сендвич задолжителен.
Да си ја искористам темата и јавно ,одговорно и сосема гласно да ја поздравам КараМиа и да и кажам дека мојот грб колку стапа може да издрже,нејзината рака толку не може да издрже да удара Затоа женска џабе си трошиш времето. Знаеме дека профилите ти се слаба страна . Поздравче
Мене твојата сограѓанка @lovestoneddd ми се допаѓа, еве јавно ти кажувам Барем златна 69ка да ѝ направиме, да ја личи ко за нас ЛГБТ лобито бе
А сега ги бришете гласовите а, пред 2 год ништо не бришевте, тогаш немаше фејк профили а , лопови едни, лоповиииии.... Дој да те бацам еднаш
@lovestoneddd Златна деветка да ја посетиме деновиве.. Драги кандидати, пријатели, роднини, уште 2 места слободни!!! Не губете време. НО ТОА НЕ Е СЕ! Во следниве 5 минути ги добивате и ДВАТА ГЛАСА за еден сендвич!!
Мои и твои не се На Галапче па ич Која година е имало 1600 гласа ,а ? Оди види низ темата на претходните избори колку гласачи е имало