Ај стига нас не критикувате кандидатките, принцези и џимиринки... Убаво им кажа Мареане . Сеирџики низаедни, ние сме си чисти. Јипи дојде,виде, победи и замина..
не работи тохе навечер. А од петка се затрув во неделата... ако идеш у силбо де земи нешо и за мене.. ќе те сакам ветувам.
А имав некој? гулаб,ако победиш една месена твоја по карго ќе чекам да знаеш те глеам во фи немој да мислиш не те глеам
ДА се пријавам... Стасав дури во финалето да гласам Моите три фаворитки... @Bubce38 затоа што сакам да ја читам во четириесетката, прекрасна жена која што пишува за секојдневието, за убавите, но и тешките страни на животот @lunicka затоа што е прекрасна и искрена жена и мајка... Затоа што е долго на форумов и затоа што без нејзината +/-40 сигурно немаше да отварам често Фемина форум @galapce затоа што изминатава година беше претешка за неа, затоа што заслужи после се, насмевка да и го грее лицето Ке гласав и за останатите девојки од листата... Но може само три @CameliaMiller прекрасна млада девојка @WildMk сеуште е нова на форумов, има интересни мислења во 40-ката @danichap откако ја напушти 40-ката не ја гледам во темите, освен во модни критики и во готвачките теми каде што е шампион за убава семејна маса @theowndemon само во ФИ и неделниот готвач ја читам... Вредна млада домаќинка @Someonespecial @Yowannty @lovestoneddd не ги среќавам по темите, моето време за Форум е ограничено... Сигурно се прекрасни млади личности ПС Јас да го правев списокот за „Форумџика на 2018“ ке имаше уште многу други членови... Ми фалат некои многу квалитетни и интересни девојки! Од 40-ката се