Увертира ова за догодина нека биде. Тогаш појака предизборна кампања и малце ќе удриме на раскош, место посебна салама, пршута ќе ставиме у сендвичите, и уште пар тактики имам, и ќе видиш како ќе победиме. Наша е догодина Фемина
@galapce, честитки од срце! Што и да е подарокот, со здравје да си го користиш заедно со малиот - и само за убави работи да те читаме во иднина.
@galapce честитки. Мило ми е што малиот јунак ќе се насмевне на поклончето. Амазонка мајка има, пренеси тамо До останатите честитки, сите си имате гласови, значи сте оставиле некаков печат тука и луѓе сакаат да ве читаат. А Камчева a.k.a @lovestoneddd почесто дружби да организира пошто и тие гласачи што си ги има (јас) ќе си ги изгуби Честитки уште еднаш до сите.
Чекајте бе уште пред прогласување честитавте. Чек'те круната да ја стаат на победничката па ќе честитате.
Честитки @galapce! Тебе и на малиот ви посакувам многу здравје, среќа и нареднава година само убавини да ви донесе.
@galapce честитки!Многу ми е мило за тебе!Со среќа да си го користиш подарокот!Среќни и весели новогодишни и божиќни празници ви посакувам на тебе и на твоето семејство!
Ако ја вратат Може избегале минатогодишните победнички со круната, ја продале и сега ги делат парите. Оди, па најди ги.
Честитки @galapce цел живот да сте победници со синчето. Уште се смеам во политички темана кога изјави како да се преименува. И покрај сите патешествија кои ги имаше, смислата за хумор не те напушти. Браво и наклон до земја.
Честитки @galapce , со здравје да си ја користиш наградата, се надевам овие лоповиве ќе отворат тоа ќесето и ќе пуштат некој лап топ или слично... Спојлер: А за другото Фала многу пријатно, пари до понеделник очекувам.