Честитки @galapce уште еднаш Требаше јавно да е кажан членот, да знаеме кој е тоа ама кој ќе фали у следниов месец и нема да е активен, ќе се знае кој бил.
Честитки @galapce од срце! Оваа година е ваша победа. Ви посакувам најдобро здравје засекогаш, а после и сите други желби да се остваруваат.
Честитки за галабче со здравје да си го користиш мобилниот. Само оваа година ми е сомнително нешто бидејќи не се редуцирани лажните гласови како што спомнаа има и со тоа може да се променат местата на другите членки и да се види која е разликата на гласови меѓу членките и кој имал најмногу лажни. Исто и со ова дека е баниран некој чисто сумјам, не дека се знае кој член ги правел овие работи ми се чини дека е така кажано како демек се работело нешто Дали може одговор зошто не се намалени сите гласови од неважечките за да ја видиме реалната слика? @Femina @RainBow ?
Шшшшш ќути, ќе не банираат за лажните профили На дада паметното девојче п.с. Галапче честито победата која и да си
Душо, Фемина до година веќе нема да ја видиме...и тоа скришно иде она, во 3 саатО Не се мачете да ја тагнувате
И мене ме интересира кој е... ако знаат воопшто... А и дека рече оти давал гласови за повеќе кандидати.. да знам дали и за мене 'се жртвувал/а' . Додуша, поќе ме интересира, шо го/ја натерало 'да се жртвува' за некој воопшто??
Јас уште си имам 98, за мене ни курбан никој не оди Барем овие од администрација главниве или да дадеа уште два, или да скинеа 8, не могу очима гледати нерамен број
@galapce уште еднаш, со среќа, се најдобро, биди среќна! Алапачата во тренинг која живее во мене сака исто така, да знае, кој мател вода и зошто не се одбиени неважечките гласови од нови профили. Curiosity killed the cat. Вака иди како фрлени трошки и сите сме позаинтересирани, а пред то не ми беше нешто особено гајле. Ок, ова кивањето оти лажам. Или за вистина се киваше?
Си останав со несушена коса читајќи ве, надевајќи се дека некој нешто ќе каже Ама не бе, сите живи заинтересирани а никој не не е*е