Во исчекување на првите слики од Алекс , трепките и колата ...тестените полжави, печени компири и некое мевценце со морков. И официјално честитки, Галаба. Да ти се множат поголеми успеси..помалку битки, многу среќа, здравје и љубов за двајцата.
Пoследен пaт пишaлa вo петoкoт, aкo не се јaви вo нaредни некoлку денa, we have the winner А тебе бaбе медaљa зa дoбрa прoценкa.
Ужива таа (Данѓел) у кока кола и други ствари, ваљда ))) Некој анонимус можда е..ех Кара миа, ко шо рече Бубче.
@galapce честитки! Само убави вести да добиваш на новиот телефон и само среќни фотографии да сликаш од убавецот ********************************************* Не можам да се помирам со тоа да влезам во новата година без да знам која е банираната членка... Животе, имаш ли душа?!
Бидејќи таа(тие), што ги молеле гласовите, по објавувањето на скриншотот тука, ја изменила содржината на пораката за агитација која ја праќале по членките па и мене ме спомнале после молбата за гласање на нејзината омилена членка(ништо против, ама не беше мој фаворит). Да си кажам дека немам ништо ниту со нејзе ниту ја гледам логиката во користење на моето име за прапагирање во туѓи цели (туѓ фаворит) во таков вид на порака.
Галапче честиткииии,само убавини разговори да слушаш од новиот моб,и да правиш најубави слики со Алкче,и никогаш да не се повторат(лошите работи) во 2018 година. Здрави и живи да сте членови,нека ви е среќна новата 2019,и само убавини да слушате и гледате.
Ти беше спомната колку да замачкаат очи, барем јас така ја сфатив пораката. Молбата беше за друга членка и плус имаше наведено да не ја издавам оти ќе ја утепате ако дознаете
Не знам јас кој е баниран. Инаку, членката од која добив порака уште си пишува. Ако сака сама нека си признае, кажан грев - не е грев Ќе и простиме
Другa е бaнирaнa, oвaa ништo лoшo не мислелa, сaмo сaкaлa нејзиниoт фaвoрит дa пoбеди. Не е зaбрaнетa кaмпaњa кoлку штo знaм. Некa се јaви, не нaпрaвилa ништo лoшo. Спојлер
За да не се наруши угледот и честа на форумските ликови, ве замолуваме да се правите ко да сте фчерашни.
Да беее тие не мислеле, јас ќе им мислам Дај сеир да фатиме, кое дно треба да си за со вакви работи да се замараш Да беше за стан богами да разберам, вака...
Чек и овде, Галабо моја најмила, наградава си знаеш, заслужена е и да, ти си за мене лик на годината и надвор од форум. Тоа што успеа сама со две раце да створиш и извојуваш за убавецот знаеш дека е нешто најголемо што може да се случи, нели? Јас те гушкам силно силно и да знаеш дека сум горда што си ми другачка
Толку многу ви фали Кара Миа... се утепавте. Е ама она е во Јужна Кореја и баш и е гајле за вас. @baba Rada Каде што има овци има и волна. Што мислиш кој може да биде
Честитки @galapce Само еден глас од мене оваа година, за тебе беше. Заслужено, зашто нема поголем борец од тебе, без разлика за што станува збор. Се гледа дека си златна жена, златна мајка. Дај боже на сите тешки моменти од 2018 да заборавиш и понатаму во животот мака да не видите. Гушки до тебе и гушки до другарчето Алек, очекуваме нови слики со новиот П.с. знам кој молеше за гласови, ги молеше моите другачки во пораки, не молеше лично членката, другарка за неа молеше. Но ај да бидам фчерашна, зa угледот.. не за др, си пишува тука и си ќути, ако сака нека се предаде сама