То ко ќе ти мафта пред неја, а не ти го дава... ти иди да му го откорниш и сама да си го стаиш п.с. моите компарации се преверзни
Честитки Галапче за телефонот ,со здравје да си го користиш. И јас знам кој/кои се, и сакав да бидам добар момак што ќе ги задоволи вашите потреби за љубопитност, трач и драми, ама....АМА, ќе ми текне на текот низ цела година поракине , неш јебат, ќе гласаме против јипи да му го креваме шекерот, хехех хаха,.... така да, све што ќе добиете за нова година на фемина е НИШТО. Хахахахахаха Wohooooooo нека ве копка, lalallaalallalaall Пишувам исто за да не помислите дека јас сум баниран можеби.
Вистина дај бе кажете кој лобираше оваа година на најјако? Не сте фер,секогаш почнувате да кажувате за после да недокажете,исто како и за трачевите во онаа темана за форумски митови и легенди што беше и остана недокажана
Која е Кара Миа цело време шо ја ставате у секој втор муабет? Она правела скаламуции? Ич не сте другарчиња, ништо не кажувате. Да знаев дека има нешо, ќе бдеев над темава, ден и ноќ. @galapce Честитки и официјална победа. Само за споделување радости да ти служи новиот телефон. Само успеси да ти се редат. Честитки и до Вајлди и Буби. На оваа првата и посакувам да не ме нервира толку у политика, нареднава година. Спојлер Се зезам Вајлд. Освен за честитките.
Абе ако не сакаат на сите да кажат, бар на нас номинираните нека ни пратат пораче од администрацијата. Ние сме биле директно вклучени во процесот на манипулација, заслужуваме да знаеме кој водел анонимна војна со нас. Иако е редно јавно да се обелодени такво нешто. И што е работата со карамиа?! Јас баш се прашував кај се изгуби, чат пат ќе пишеше некој пост во катчето, нормално делуваше..
Ја зачекав Кара Миа кога дојдов на форумов. Шо е фамата со нејзе и дали навистина е толку трол колку што ја претставуваат, не знам.. Мене ок ми беше, пошто имавме за некои работи слични мислења... Можи па и јас сум Кара Миа Не пишам за да нервирам некој... а знам дека нервирам многумина, за многу различни работи ... Ако ти е за утеха, не е лично, навики си имам некои... такви .. Како на пример 'да се објаснувам', дури не се онесвестам јас - или соговорникот Ај и од мене.. Среќна Нова Година... бла-бла.. Ве сакам сите бе! На некој чуден начин
Честитки до @galapce. Само убави работи да слуша. Пва молење по лп за другарки, нели ви е малце бедно?
Мене не ми е ич... Шо знам.. Секакви луѓе има. Па големи тикви, некоја ако агитирала за нејзин фаворит. Барем не ни трошат пари од буџетот за кампања. Лобирањето е иначе основа на секоја политичка пропаганда
@galapce честитки, позаслужено здравје , само убавини во новава година од тебе да слушаме, едно пољубче за најубавиот За другиов муабет не сум во тек
Молењето со порака како оние на фб што е тапа, тапа е. Ама не верувам дека таа е банирана. Освен што е глупо, лобирањето не е казниво Ама правење профили омг тоа е веќе вложен труд
Таква 'посветеност', во 'напредниот' свет се наградува со парична надохнада! А и никој па таму не го прај то за без-пари Ефтини сме ние.. џабе сето самофалење
Ма сешто. Јас ни лобирањето не го разбирам. Ако јас не кажам на некој да “припрема терен” за мене, зошто некој on its own, би се умарал да молика во пораки за друга персона?! Освен ако е со некоја задна намера, некој некого да “мести”, чисто се сомневам во таква љубов. И повторно неверојатно! Во апсолутно виртуелен свет, да вложиш толку труд за да пробаш да дискредитираш виртуелен лик. Колку треба да ти е досаден животот? Јас знам за себе, рака на срце ама дека се на се, не би ме препознале за да ме гласаат 100 души на форумов. Ниту сум активна секаде, ниту сум премногу активна.
Не ме изненадува бе ништо. Секакви луѓе има... Ама сакам да знам што е она што ги тера луѓето да прават, она што го прават. Се фасцинирам од хјуман бихејвиар... Оти се појавува во бесконечен број на пермутации
Пишува дека баниран е еден член, а не членка. Да не е Читател, не може да се означи? И така беше тролче.