Тука сум, не живеам на форумот. Чим можете да ме тагнете не сум банирана. Забавете со радостите Патем, да местев јас, зарем Вајлд втора ќе ја наместев?
Помирена сум веќе, дека ти никогаш нема да ме сакаш Ама то нема да ме спречи да ти лајкувам и да те цитирам
Не е фер овака, зошто не кажат како била работата, кој било тоа, за кој член. Како за други членки јавно се зборувало. а сега некој е заштитен. Дискириминација.
Доста лажеш вајлд. да се каже кој како и што, оти ова е нешто бво што сите сме учествувале. Вака сите сме излажани, а администрација гоштити лажгото. Алал!! Он или она нов профил и оп тука, а ние заебани.
Ја снема неколку дена и веднаш гордо -Не живеам на форумот Мене ми е сеедно кој е, чисто од забава име ни фали.
Не треба да ви е фокусот на банираниот, оти банираниот е ваљда небитен лик. Битниот лик е кој ги потегнал луѓето да лобираат и кои се сердства се користени за лобирање Нејсе. У име љубов и углед...пошо се сакате едни со други, ќе се молчи ко шо се молчи за Саше началникот. Нашиот Саше, слично можда ќе се повлече малку, ќе игра low, а казнетите ќе се десеторазредни анонимуси кои, никој од нас не ги ни заприметил низ форумов. Сепак, комуникација се одвивала по други канали - магичен лп. Морав да пишам за да се олабавам од глупи работни задачи у ден кој не е створен за работа