Понуди во иМбокс Една членка е дупли профил тука, ама ај. Како имате волја за вакви работи, алал да ви е Оваа на Кара Миа може вода да ѝ носи.
О, Галабо )))) немам јас потреба да дознаам. Само имам hunch кој не ми треба да ми го потврдува некој или демантира. Доволна беше претставата од пред некое време тука
Јас да се опседнам со лик треба да е од друга планета. Тебе ни со три збора не знам да те опишам затоа што толку многу те читам. Полека со ласкање
Не дека пуштам трач ама Читател последно мислење му е у недела на темава, пред да пише фемина, а сега го нема и не може да се тагне. Читател да не те мислиме, пиши дека не си ти тој *ја дур пробувам да видам кој се фали и не може да се тагне*
Во право е Жабата, не мора да истражуваш многу, јас ете мислам знам кој е нарачаталот. Не е баниран он.
Вие па со Јулето бетер сте, знаеле ама не кажувале. . Тоа не е запнатост, не не, ич. Дај или кажете или остсјте ми ја темата да се шетам со круната, која дури 50 профили не успееле да ми ја земат.
Ок знаеме ете кој е тој што лобирал по лп, не е баниран, денес на форум пишуваше, ама не е финтата во тој, не е казниво тоа. Сељак секој може да биде. Него кој правел “незаконити“ работи ме интересира Инаку и јас знам за дупли профил и нема да пријавам, не сакам.