Кажете де кој е Ме изеде љубопитноста ^^ може и по лп да ме известите, достапна сум Па после оп јас ќе сум таа што ќе кажам на сите
Галаба Сеј си со крунЕто и не се гибај. Кило руска имам у себе. Не сум баш пресметлива Сите знаете и се правите на три ипол. Те,тава е работ'та. Секакви не има, шо е битно
Пу, пу. Облекујте жолтите елеци, @RainBow ќе потклекне и ќе каже, дури и тема имаат специјално за тоа БАНИРАНИИИИИИ пу
И затануваме пред врата и почнуваме ко Катица: ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ ОТВОРИ
Честитки @galapce заслужено. Ви посакувам на сите плодна година на секое поле. @kravce хахаха тељефон бе еееј. А кој к*р ако дознаеме кој бил баниран. Може истиот сега е со некој друг профил или веќе бил со неколку профили. Не ми е баш некој трач да дознаам кој е банираниот. Поинтересно би било да се затепате сега виртуелно па да излезе прљавиот веш конечно на форумов. Колку да се дешава нешто.
Е ако де, така треба, да одиме кон промени, нови лица, стари приказни, спомени и тн. А не да врие од лицемерие и дволичност.