@Dream-Girl (те напнав со означувања ) Погоре пишала дека може Читател е баниран, и навистина тој е баниран. Знам дека се зезаше човекот во повеќе теми, ама не верувам дека застанал да прави милиони профили и да си игра такви детски игри. Може за нешто друго е баниран, а може и за тоа...Ете ви трага...
Ти си модератор и ќе поминеш со опомена, туку јас готова сум Па навистина баниран е човекот, а беше во група на поактивните и понормални машки членови. Темата за банирани корисници не се користи воопшто, па може овде некој ќе пише што се случило со него. Од време на време доаѓаше човекот, што им направил толку лошо за да го снема?
Ваљда затоа што има ретка полова болест Спојлер го боли курац за форумов па пак истролал некој многу осетлив и го банирале. Има, има на форумов доста што трчаат само како кралицата срце во Алиса што бараше на секој да му ја исечат главата. Така овие, банирај, банирај, ми ги повреди чувствата. И така добиваат луѓето бан тука. Од друга страна некои без влакна на јазикот јавно пишуваат лични работи за други во СДК, па само се избрише мислењето и не добијат ни еден саат бан. Ама пак, таман работа ако ги банираат, ќе плачат после три месеца и ќе креваат драми на форумот. Привремено е баниран, не е трајно. Претпоставувам некој што се фатил на толку голема акција да креира 150 милиони лажни профили би бил трајно баниран. Или барем би требало да му е гајле што се случува на форумот, де
Јас почнав ама гледам никој не се придружува. А и евтина ќе помине за денес Слабо активност на форумот, спие администрацијата изгледа
Мммммммм Какво убаво љубопитно ветренце дувка во темава, ммммммм. Спојлер Па не дека се фалам , ама 300 гласа, лесна кампања, без бан, без ништо. EASYYYYYYYYY Спојлер Спојлер
Јас мислам дека Читател ја обожуваше @Someonespecial и ја протурка преку ноќ да се искачи погоре на ранг листата. Ако грешам, простете ми!
Ееее могуќе, па он беше нејзиниот "Читко" уште од времето. Има смисла бабе, имааа А јас вчера се мислев дали да го прокоментирам,да не бидам лошата преќутев ама сега кога има трач за него не можам да одолеам. Се чудев по грешка да не сум отворила Росица или Другарче, а тоа Читко очајно глумел хумор и сатира.Па уште и со она RUN на крај како RIP делува. Кога и да прочитав нешто од него,беше крајно досадно,неинтелигентно и некреативно, поспано. Може се надевал дека тој ќе биде Дедо мраз од песничката што ќе и ја земе наградата на Галапче и ќе и ја даде на Специ. Наместо RUN боље да се потпишел Читко II б одд., ОУ Гоце Делчев.
Не е Читател, не дефокусирајте. Надлежните нека кажат. Фер е спрема членовите на форумот. Кажете како било и кој се е инволвиран. Не е во ред да се сомневаат други членови кои се скроз невини.
Сигурна сум дека ти ја знаеш целата 'вистина'... Или барем си убедена дека ја знаеш целата 'вистина'. Сподели ти, па нека спори кој знае поинаку Многу се плашите сите на форумов... од 'отворени карти'... Не разбирам зошто? Што ве спречува да бидете искрени?
Шо има врска? Што губиш ако објавиш? Форумот може 'да изгуби'... односно членството, може да изгуби некоја информација.. Ама ти ништо не губиш..