И јас се стопив, веќе и победив ич не мора некој да гласа, море нема ни да се најдам јас на списокот, ама победив И јас викам вака! @galapce го заслужува ,,тронот,, за 2018та
Poorly executed sarcasm реков јас таа за мене кампањира. Пола гласовите од што рече дека ќе си иде ќ ми бидат Ова е најубав опис на тоа што сакам да бидам за форумот. Супер зачин
Штом ги кажувате и јас ќе ги кажам: @Someonespecial @Dream-Girl @lovestoneddd Тежок беше изборот, има и многу други кои ми оставиле голем впечаток, но мораше три.
Јас лично не можам да номинирам бидејќи "блокирани" ми се админите , во знак на протест од крадењата што ги направија во изминатите избори ( #NeverForget2016 #JusticeForBender #BenderTrueWinner ). Али ќе гласам , агатирам , подмитувам , носам нови профили, за нашиот бел тигар кој не почасти со неговото присуство оваа година. Се појави од никаде и успеа да ги зашемети срцата на многу форумџики вклучувајќи го и моето ( RAWRR ), особено сакам членови кои се хаотични, пркосат и газат наоколу (на убав начин се разбира де) им носат главоболки на админите , насекаде ги има , и најубавото од све , ги утепа , им се качи на глава и не им се симна цела година на патриотине од политиката, ги играше ко мали дечиња, тоа е уметност, што со задоволство гледав, така мој фаворит ќе биде на овие избори белиот и див тигар. Мислам дека ја заслужува титулата форумџика на годината. На листата ќе ги гласам Специ и Галапче бидејќи мислам дека и они заслужуваат место помеѓу првите 10. Само знам дека Џои нема да освои, таман ќе сум, мирна глава, шекер на место. Не можам издржам уште една 2016 год.
Јас избрана сум на работа за амал на годината, вие небитни Ич немам волја да мрчам оваа година за изборот ваш, освен ако Специ ја изберете Како ми ги погодувате секоја година "фаворитите" алал да ви е
@Annath секогаш ми излегува во пресрет,никогаш не одбила за совет ти благодарам @danichap најхуманата жена на форумот секогаш е тука да помогне некому Ме потсетуваш на Ellen DeGeneres @galapce ни се изнамачи годинава,силна и храбра мајка,жена Ти ја посакувам сета среќа на светов и од здравје да не куртулите
Нема поголема инспирација од овие два поста јас мислам @DAngel да се фатиме фул за работа сесре Bring it on
Ако за да си иде бабето треба да победам, жити се и со администраторите ќе се смирам ако треба. Можда и со Реин, ќе подразмислам за нејзе
Хаха ако победи специ или дангел, на сите тие кавги и глупости, и сето снобовско понашање, пола форум ќе си отиде ( досадно ми е ) )))))
Секакви профили сме имале, оваа година изгледа во знакот на близнаци е па затоа влечи изборот накај сплеткароши До ѕвездите е, посилно од нас.
И да ме тагнувате кај што има карање. Многу неинформирано се осеќам. А пустата, за се' си имам мислење