И јас ќе останам со тебе, не мора да сум најглавна Ама дури @WildMk не каже јавно дека ќе го "затвори бракот", мирна нема да ми е душата и не си одам оттука Кај мене кругот се стеснува, форумџијата е избран, и ако не победи на изборот, дефинитивно ќе биде морален победник. Имам 4 форумџики, 2 мора да испаднат. Туку, предлог догодина да се бира и "сеирџика на годината", јас барем 5 сретнав такви
Јас и да го затворам мојот, има други шо се во отворен, а и шо се сингл... Мажите не ви се воопшто сигурни
Неодлучна сум. Нејасни ми се критериумите за избор на форумџијка. На многу прв критериум им е кого сакаат на форумов Тоа е критериум?Ако е така,тогаш сметам дека е погрешно. Јас мислев квалитетни постови се прв критериум.
Дури сега приметив. Вајлди имаш 7000 напишани мислења за нецели 8 месеца. Плус тие во 40+- нели што не се бројат. Тоа е по околу 30 мислења дневно. Епа браво мајсторе @WildMk
Најискрена испадна Дани Номинирав и јас, но и покрај номинациите мислам дека на галапче треба да и се даде почесна награда за форумџика на 2018! Вие бирајте си пак форумџика ако сакате, ама покрај победникот од гласовите, да се прогласи и галапче .. Иако сите водевме некакви "битки" со здравје или на друго поле оваа година, таа ја извојува најголемата..
Ама мене не ми е гајле Знаеш дека ми фали интуиција за такви работи, нема да дознаам #тоаштонегознаешнеможедатеповреди
Пошироката листа: @Yowannty - квалитетни постови, на место секогаш. @Lianna Anna - исто квалитет во пишување на повеќето теми. @Rebecca_R -има став на повеќе теми,квалитетни постови. @WildMk - не поради хиперактивноста,туку поради мислења кои беа на сериозни теми. @CameliaMiller поради духот и желбата да ги објаснува ставовите низ постовите.