Let the Hunger Game begin! Само една од моите номинирани е на листава, сега никогаш нема да дознајте другите. Сега гласав за: @Annath @KateKane & @prominent
@Annath @KateKane @Lianna Anna Секогаш муабет на место, ги има речиси во сите категории, сестрани, а секогаш фини, расположени и спремни да помогнат.
Сега сфаќам како им е на политичарине дури чекаат гласање, џабе бурек јадев, стварно стресно било Дечки, фала ви на сите што сте ме норминирале и што сте го кликнале моето име, стварно ми значи. Имам уште многу да пишам, ама ќе почекам да заврши гласањето. Оваа година изборот ми оди кај @Lianna Anna - жена на која и се восхитувам и на која I look up to. Нема ниту едно мислење а да не речам алал, така е. @theowndemon затоа што е креативна, љубител на животни, уникатен сенс за хумор и срце девојче. @WildMk имам сто пати кажано дека ми е убав човек. Многу пати не се согласуваме за некои работи, ама секогаш гледам да размислам од нејзина перспектива. Со среќа и на останатите номинирани - се читаме после гласање
Баш сум пријатно изненадена од листава, имало сепак надеж и за форумов и избориве да не се претворат во ЖДМ/мајки и деца И конечно веќе да ме исклучат од изборниве стресови, доста ми беше @KateKane @Lianna Anna @prominent
Леле листaвa Првите две веднaш требa дa се исклучaт oд oпцијa. Вaјлд и Бубче се oк зa дoмaќински муaбети нo не се зa избoрoв. Дрим е премнoгу "meh" зa oвaa титулa. Нa Кaте рaнo и е, уште требa дa се дoкaжувa. Прoминент и демoнoт -недoвoлнo впечaтливи. Oли првпaт јa гледaм, грешкa вo системoт? Дa јa избереме Лиaнa и дa зaштедиме нa време и пaпирoлoгијa? Фaлa Бoгу Дaнo и тебе еднaш дa те немa нa листaвa
Јас како член на партијата на @KateKane сакам да кажам дека не треба да се докажува Кате, она се докажа! Напред сесре! Мене иако ме има на избирачкиот список, за Кејти навивам. Ќе ме бие ради кампањава шо му ја водам ама ако.
Е така. Видиш дека и ти можеш со убаво да си го кажеш мислењето понекогаш. За првите две Не се слагам дека треба да се исклучат
Фала на сите што сте ме номинирале, убаво е чувството да си во топ 10 членки на форумот. Иако е многу оскудна листата вака и заслужуваат да се најдат и други членки тука. @KateKane Не е лесно да си дел од избори, шо мислеше ти. Гласав за: @Bubce38 - мој фаворит за годинава, мислам дека целосно ја заслужуваш титулата форумџика на годината. И мило ми е што мојата номинирана се најде на листата. @prominent - ми се допаѓа енергијата што ја споделува по форумот. @Alishan30 - супер освежување е на форумов, ја има секаде, секогаш тука е за совети. Исто тука некаде ми е @Annath како и @Alishan30, но за тебе гласав на едни изминати избори, па сега решив да припадне гласот на друго место. Со среќа на сите што сте на листата.