@Annath и @theowndemon Третиот глас си го зчував за следната година да можам за 4 да гласам Со среќа женски
Епа вака... лично никого не познавам од номинираниве, али оние за кои мислам дека се активни во повеќе теми и ги имам заприметено (ми паднале во очи хаха) се @Bubce38, @WildMk и @theowndemon само што од брзање по грешка не сум гласала за третата, ако може да се коригира некако добро, ако не не се надевам нема да се налути. Good luck!
Аааа, никако на брзање. Годинава на тенане, релакс, со анализи на сите . Само дете да заспие и ќе почнам од првиот на листата
Прва година ми е не знам како одат работите, не знаев дека има избори и тука хаха, за догодина ќе внимавам повеќе.
Зошто се потсмеваш со @Dream-Girl? Си земала девојката време за сите збор-два да напише, што има лошо во тоа?
Нема потреба од лажни скромности или ласкање, тука сум и јас, на форумот. Од телефонот зиркам и успевам неколку реченици да напишам. Ама за повеќе потешко.
Лелеее почнале Оскариве. Се превозбудив што една од номинираните ми е на листава. Минатата година две имав на листата, ама гледајќи од овогодинешна перспектива толку утнато гласање како лани сум немала. Боже сачувај кого сум номинирала и гласала. Ама нормално е кога филмот што го глумеле ми се свиѓал. Нејсе, годинава листава исто ко и сите други досега, две-три ако има на кои форумов не им е платформа за режирање филмови за колку тоа они се срцки. Ќе се подразмислам дали ќе гласам за уште некој освен за мојата номинација.
@Lianna Anna @Bubce38 третиот глас за бившата ми сваќа го чував @Bridget ама бидејки ја нема на листата срце не ми даваше да го дадам тоа што е нејзино на друга
Ти беше срцката за која Спешл се тепаше да не ја закачаме и бараше да ме банираат затоа што на мравка не газиш?
Не се сеќавам тебе нешто да ти се обратив, а ако некаде си се пронашла не е мој проблем. Поим неам Бриџо. Види разгледај во тефтерот.