А што мене ме прашуваш за Оли? Па и со извичник. Секое мислење кое ја подржува Оли го подржав и јас. Патем и неа планирам да ја гласам. Незнам што сум јас виновна што некој пререкол за Оли што е на листата.
Вие дoдекa се кaрaте Бубa вoди. Прaтилa некoлку тегли пo кaргo и зaвршилa рaбoтa, вие вaдете си oчи Ќе јa прaќaме избрaнaтa крaЉицa нa светски избoр зa фoрумџикa, смислете штo ќе пишувa вo крaткoтo видеo претстaвувaње зa нaшa прaвa Мaкедoнскa женa.
Па не мислев да те искарам. Сакав да кажам дека меѓу тебе и неа,нема разлики. Не ја знам ама не ми смета што е на листата.
Мене ми е многу тешко да одберам 3. Оли не ја познавам ни јас. Alishan30, Annath, Bubce38, Dream-Girl и prominent ми се секогаш пријатни за читање. Ама не сум го видела од нив тоа што го имам видено од Lianna Anna , KateKane , WildMk , theowndemon . Е уште да знаев, која да ја елиминирам....
Те специјално за тебе Слатко од грозје варам Крај на деќември и тоа. Еве ти доказ у позадина. Натписот за пакетчињата на феминИ
Форумот е променет, што е толку чудно. Други луѓе доминираат, други теми, друг стил на пишување. Ако во едно време врв беше креативно пишување, дебати, интелект, сарказам, филозофија..сега врвот е едноставниот живот, проблемите, убавите моменти прераскажани на едноставен јазик кој го разбираат мнозинството жени и девојки кои го посетуваат форумот. Форумството кое го барате не е меѓу нас со години))) здравје, вие младите ќе го оживеете еден ден. Сега не е тој момент))) Вајлд има пишувано по многу теми.
Се пријавувам за тегли по карго и слатко од грозје. Дури после сликава сум во мисла дали да ургирам кај модераторите да ми дозволат да го трампам третиот избраник за Бубче.
Можеби си во право. Јас те номинирав тебе,го имам приметено квалитетот во твоите постови,тука беше и @Emy867 и оваа ѕверкава @Bridget која му дава печат на форумов колку и да ја хејтаат. @kravce исто така,@Biljarkata и многу други добри форумџики ама не секогаш ќе се најдат на листа.
Колку што знам може да победи. Ама само ако прво биде номиниран, а потоа и да има најмногу гласови нели? Читам дека @joy1 една година на некој Јипман му ја 'зела' победата
не на Јипи. Јипи беше главен и одговорен на кампањата на Бендер (зезање беше). Прилично квалитетен машки член, кој изгледа не пишува веќе некое време.
Како немаш право анонимно да гласаш? Кој ти забрани? Едит: Аааа За црешка ова . Јас мислев општо збориш