@Bridget за форумџика на векот ќе ја изгласаме, не може само за една година мандат. Сите се помалку или повеќе минливи и заменливи, само таа е единствена и неповторлива. И од мода се разбира, и за се мислење има и не знаеме ни што манџа праи, ни каква коса има. @Cosmi и по твој вкус се погаѓа (ваљда).
Јас гласав за : Alishan30 секогаш со добри мислења и издржани ставови за тоа што го пишува, ја има во повеќе теми и секогаш спремна со по некој совет. И посакувам следната година да и биде исполнета најголемата желба па и да се дружиме во другите теми. Dream-Girl годинава и беше година на предизвици мислам дека преку нејзините постови и јас повторно ги доживував некои работи како запишување на факултет, полагање за возачка има издржани мислења, ставови ... Annath исто обожавам да ја читам, секогаш спремна да сподели нешто од што може да научиме ние помладите. Неможам да го дадам гласот Bubce38 затоа што во некои теми кога ќе отворам како чет да читам цел ден ја има со по една две реченици си прави муабет со некоја членка. Иако бев член на форумот многу одамна последниве неколку месеци активно си читам низ темите од многу членки научив многу работи , некои ми станаа идоли и така форумот ми стана секојдневие иако не пишувам по сите теми.
Прв пат гласам, нек се угоде Епа драги феминки, моите гласови отидоа за: @Bubce38 , те читам долго време и многу мила личност ми си, полна со разбирање. Повозрасна си од мене, али еве многу сакам да те запознаам во живо, мислам дека и во живо си иста како и на форумов. @WildMk , Битолчанката која ја има во секоја тема буквално и од петни жили се труди да докажи нешто, али секогаш културно. Ептен ми е мерак да те читам, обожавам вака либерални луѓе ко тебе кои имаат разбирање и совет буквално за се, без да осудат. @KateKane , ти ги обожавам сарказмот и иронијата. Една си, толку.
Е многу ми е мерак вака кога 'деца' сакаат да ме читаат Фала Увек сум за дружба. Поготово па со младеж
Акo пoбедиш Бубo, сите пaкети штo ти ги прaќaaт улизуркиве пo кaргo дa ги препрaтиш тaму кaј штo немa. Дa видaт цицииве сo 20 пaкетчињa штo сaкaaт јубилеј дa слaвaт штo е еснaф чoвек
@Bubce38 Секаде муабетиш ко во 40ка да си, остај сдк елај тука, да не почнам да се жалам дека офтопици пишуваш па да превземат мерки. Што ќе е наградата оваа година, што се шушка?
Apple бел лап - топ вика интерно инфо, со одлична графичка и windows 10-ка инсталирана гратис. Бубче нема да има проблем да се снајде со оглед дека ни е технолошки супер напредна. Спојлер Се шалам модератори, чил.
Оти ме нема мене на листава бе? Шмрц, шмрц, а ваму ме фалите мила, искрена и фина дека сум 8 години Нема правда, нема мир Никој од номинираните ми го нема на листата, и искрено тешко ми беше да се одлучам за кој да гласам, и се потрудив да бидам најобјективна што можам @Alishan30 -Сакам да ја има низ повеќе теми бидејќи е стабилна и приземјена личност, ми се допаѓа нејзината искреност, ми се допаѓа што во секое време безрезервно ни помага со совети на сите нас овде, мислам дека жената и овде со нас поминува едно работно време, и не може на раат да биде феминка, веднаш ја напаѓаме со прашања од докторската област @theowndemon -Бидејќи ја има скоро низ сите теми, начитана девојка, хумористична, одмерена во своето однесување, креативна и каде и да се појави остава свој печат, иако во многу теми ни се разидуваат мислењата @WildMk - Со Вајлд сме различни како вода и оган Понекогаш ме нервира со отворениот брак и секс, та секс, ама рака и пружам за интелигентноста и за тоа што умее да дебатира скроз смирено на сите можни теми, иако постојано наидува на скроз различни од неа, не се лути, не навредува никого. Одговорно тврдам дека баш Вајлд е најактивна низ цел форум @Bubce38 & @Annath Многу сакам да ве читам и вас, и ве почитувам, ама не ве гласав, бидејќи сакав да имам поинаква листа по која се водев Искрено многу квалитетни членки фалат на листава @Nigredo Odor , @MarigoldA , @Nausicaa , @Gosh , @Purplelilac , @lovestoneddd , @Amellie13 , @Peperutce1115 , @zhap4e , @Yowannty , @Doozy , @Dust , @duffi , @cresa-jagoda и многу други, ама...