Оти ?! Јас ако се контрам и ако сум вмровка, не значи дека не ве поштуам вас развратните комуњари коа сте паметни ))))
Од сеа Васил Главинов ќе те викам Тоа социјалистите у едно комбе ги збира од цела Македонија, а сите најубави места ги фатија. Пу!
Мене не ми е јасно ова делов со ждм ко небаре само за домаќинлук да се збори. Таму има успешни жени кои може идол да бидат на пола барем од младината. И патем... Вакви мислења не личат на членка која е нешто попаметна од остали млади. А си попаметна.
А што очекуваш од младо девојче кое има мака у живот само од тежок испит и дечкото не ме сака?! Не се замарај, дај им две напред.
Зошто насила се правите будали? Од каде ви тоа дека жената е номинирана зашто успеала да добие дете?! Темите во кои таа пишува се многу осетливи, таму пишуваат толку многу членки со слични проблеми како нејзиниот и кворумот кој може да го има некоја од таа категорија, можам слободно да го изедначам со оној кој го има некоја од 40ка или ФМЌ. Така да, зошто чудба кој ја номинирал?! Не ја читам категоријата Бременост, ама знам дека е сестрана жена кој им излегла во пресрет на многу кои имале потреба од било каква помош/совет поврзани со проблемот забременување. Ја поистоветувам со @kukla21, кога ја водеше истата борба. А тоа што останува воздржана и после волку безсмислени напади, ја прави уште поголема, барем во моите очи. Јас не би можела.
За мене шо ќе праќаш? Се си раздала по форумот, а ја од прва страница за тебе тука навивам. Следни избори 2-3мес пред избор ќе си барам нешто да ми пратат тие шо сакаат да ги гласам, вака веќе не може. Фали @Yipman2 у темава. Да не се ожени, па жената не ти дава веќе да водиш избори јавно?
Добар заклучок. Не ми текна на Јипи мене дека може да биде тој. Останете со нас до крај на изборите, ќе се дознае кој е мистериозниот дечко на Херера.
А вие во ќошето демек паметни сте собрани, Ајнштајни, ние во 40 ка сме очајни домаќинки? Не златни мои, таму има ликови кои може да ве купат со знаење, со образование, со интелегенција, со човечност во нив. Не знаете со кого имате работа. Ако не пишуваат есеи, не значи дека не се интелигентни. Ама за вас се доктори, е така да знаете. Многу сте самобендисани.