Јас имам една молба, дали можи да ми дајте гласа до 69 и апсолутно ништо поќе. Недорасната сум, јако ми е ова.
Цена што се плаќа со славата, толку лесно ниту некој си поминал, ниту ќе помине, од две едноставни причини: 1. не може сите да те сакаат и почитуваат 2. гласачко тело такво какво што е Вашата желба се да помине во најдобар ред со срценца и сонценца пошто така сте замислиле дека треба, да си ја заборавите. Такви правила во темата 40ка да си поставувате и да банирате кој не ви влегува во калап. И по дома, се разбира. Тука секој ќе си каже мислење и треба да се брише само кога се претерува со лични навреди и препукување.
Oh, the irony... Сите што скокате за ФМЌ и+/-40 имате бар по едно мислење во истите. Ради вакви работи се повлеков од форумов. На секој начин некој ќе најде да си пушти по некое отровче. Во времево на антисоцијализација меѓу луѓето, јас тотално го оправдувам постоењето на такви теми. Секој има потреба да се искаже некаде. Најдобрите совети во животов од форумски личности ги имам добиено. Блазе вас ако имате вистински пријатели, па разговарате со нив во живо. Oh, wait... Да ги имавте немаше да имате време да се замарате со листава...
Еми другите бројки 420 и 666 многу високо седат. Недостижни се. Како оние еџи тинејџери на редит шо се викат: edgelord и пасвордот му е: 69420666
За најлоша потешко ќе ми биде, конкуренција многу има Не знам дали се стварно лоши, ама лицемерни, упикливи, лигави... ех. Се' она што не сакам во било кој човек - кај некои се наоѓа овде, во реалниот живот од такви луѓе бегам. И нема врска возраста, и помлади и постари ги има.
Ај да ве "пресечам". @KateKane @Annath @WildMk Ви посакувам среќа на сите. Од обични домаќински муабети, на машината не и текнува дека чекам сама да се пушти.
Штета, ја нема @zalosna на листава . Жената куп пари потроши за шминки, гардероба , а Швајцарија е скапа држава , џабе во трошок цела година и на крајот пак остана незабележана на форумот. @zalosna - жено, ништо против тебе. Има една мисла : попаметниот секогаш попушта Дали годинава постарите ќе им попуштат на младината да се израдува ? Нели форумот останува на младите генерации, па да ги мотивираме малку ? Или ќе се тера инает па на сила да победи член што не заслужува ? Ах колку мразам умилкувања и глумење , ахх миличка, знам како ти е, душичка напатена, ела да те гушнам, бац , цмок . Аман Боже Ништо лично против тебе, ама се пронајдов во твојот пост. Ако ми најдеш едно мое мислење во некоја од тие чет теми, одма на сметка ти префрлам 10 000 евра . Еве Херера да не се викам !!!! За вториот дел од твојот пост си во право. Ете од сожалување на крајот ќе избериме форумџика која во реалниот живот нема пријатели, туку само форумот и е битен и не е свесна дека има живот надвор од форумот.
Пишувам само во 40 ка ама читам и во доста други теми.Па во последно и во фмќ.И имам номинирано членка од таму. Зашто заслужува. Ама навистина се разочарав од муабетиве ,некултурата на темава.Како деца мали и незрели се однесуваме.
Said the girl што си фати дечко од форумов. Ништо лично и против тебе, баш си ми една од интересните.
Гласачкото тело е такво какво што е, ама кој ми дава право мене да кажувам дали некој исполнува некои си критериуми за да се најде на листа ??? Не заслужил....меххх...кој вика така...јас?...која сум јас и зошто според мене не заслужила?....зашто ја нема во фемина инстаграм а се појавува во младинското ќоше? Не е ова политика и нема изборен модел.
Те разбирам што сакаш да кажеш ама не е баш така. Колку што знам, нема критериуми кои една членка мора да ги исполни за да се најде на листата. Со вака дефиниран избор, која и да победи, мнозинството гласало за неа. И фер е победата. Пишав веќе еднаш- нема лутење, сосема заслужена е и норминацијата, и победата. Замерките, па и револтот не треба да бидат упатувани кон номинираните девојки, туку кон тимот на Фемина. Членките си се супер и очигледно, штом се горе на листата, се читани и сакани.
Ај, не се секирај па и ти толку. Ќе бидеш и ти мамичка или милфица некогаш, па ќе даде господ ќе победиш и ти Чекај да ти дојде редот
Не сме се разбрале. Во ред е,нема повеќе да прашувам туку јасно е дека мора од сожалување да се избере некоја. Ако наредна година е некоја пред умирање , нека кажи да ја избериме за форумџика на годината чунки мора да биде жена за која ќе ти биде жал ако си има маки во животот. Истото што го зборувам јас, го имаат коментирано во поблага верзија @Cosmi , @Nigredo Odor , @lovestoneddd , @Bridget , @WildMk ,@An-na Добро, еве се помируваме , само да запалам свеќа за да и се усреќи следната година на таа тажна форумџика што ќе биде избрана.