Чекајте малку, кај бевте пред 2 години кога јас се разведував? Зарем не заслужив ни на листата да се најдам? Еве и сега минувам низ тежок период, фатив швалер и ме откачи. Рече дека не сака да ми растура фамилија. Замислете швалерот ме откачи, швалер со совест кој мисли на моето дете. Знаете низ што минувам и пак ме нема овде? Уништена сум.
Луѓе дајте chill малку, секој си има различен критериум за најдобра. За некој најдобра форумџика е таа што има квалитетни мислења у различни теми ( најмеродавен критериум според мене) за некого најквалитетна е таа што има помагано на форумџики со совети , за трети онаа со која искачаат за викенди. И така, сите избори до сеа биле пристрасни, објективно најдобриот ретко победил.
Јас ако смеам да кажам нешто . Не знам зошто се расправате кој/што/како/зошто? Сега годинава ништо не можете да смените. Џабе си го трошите времето, нервите и зборовите. Нека си тече гласањето, нека си победи една членка, нека се израдува, нека си ја добие наградата, а што понатаму е нејзино право. Објективност во нашата држава нема и нема ни да има. Мислев сте се навикнале досега. Секој си има право на глас, во случајот три гласа, па нека си ги искористи паметно. Мнозинството одлучува. Живела демократија .
Немoј некoјa глупoст дa нaпрaвиш и дa се читaме сите пo весници, кo дa се мaлку дрaмите тукa пa уште пoјaвни дa ги нaпрaвиме
" Пoбедничкa нa избoр нa фoрумџикa, зaрaди немoжнoст дa гo издржи притисoкoт oд пoбедaтa се предoзирa сo дoмaшнo слaткo oд смoкви и непoзнaт брoј нa тепсии сo бурек и мoментaлнo е вo живoтнa oпaснoст"
Видеш колку немаш поима за мене?! Три месеци сум на исхрана како на @dunika . Што и се смеев за орасите и јагодите во салатата Само да знаеш каква сум напраена
Не сум ма регистрирана, вонбрачна сум, не трошам пари веќе за разводи. Гледаш неам среќа со мажите, замисли швалер ме откачи. Поштен бил
Тогаш редно е да напрајш дете ама рачунај таман овој период за пораѓај да ти биде. Знаеш дека од бокс е проверена тактика Можеш да зачиниш малце, прашај негде со каков тест домашен можеш да одредиш кој е таткото Викај ме за ПР, популарна ќе те напраам Ама после во победнички говор не ме заборавај.. кој беше покрај тебе кога те немаше ни во номинирани, да си памтиш!
Има и друга што ја оставил швалерот ? Еј јака приказна, ми фали бебе значи во март да ми направат. Само шо сега немам швалер, откачена сум, треба да барам некој што не е толку поштен