Еее, една смешка до крај барем да истеравме со бројкава на @theowndemon Ти што и ја расипа бројката сега никад нема да знаеш што ќе имаше во говорот Your loss.
Nemozev da se odlucam za koj ke glasam bidejki preku cela godina ne bev aktivna na forumot. Forumdzikata za koja sto sakav da glasam ne e na listata za zal,no resiv da ja podrzam mojata sograganka @theowndemon so sreka.
Ako aludiras na mene draga zal mi e sto ke te razocaram jas kolku sto se sekavam i go dadov 65tiot glas,samo sega najdov vreme da iskomentiram.
Уште еден гласал, а си реков ќе ќутам до 70, и после ќе молам администрација да ми тргнат едниот гласач од Пустец. Сега и тоа го нема. Сега се е безнадежно и сега се е лошо. Се гледа дека е лошо, ни се кудите, ни се сакате. НеќУм да вперувам прсти ама сите знаеме дека има луѓе кои не ја сакаат позата 69. Тие луѓе не поштоваат: Your yuck is someone else's yum. Сакам да се заблагодарам на сите 69 личности кои гласаа за мене, ми значи. Вие двата од Пустец, ич. Жалам. Спојлер: Издајци
Терсене народ Демонке. Да ги молиш на колена еден глас плус да ти дадат - нема да го сторат тоа, а сеа им викаш немојте доста е, не чек од инает уште еден
Ептен, да не можи чоек решение да најди. Да знаев од старт ќе велев „нее ... немојте да ме лајкувате ооо не, јас неќам“ и на крај ќе победев. Вака вистина неќам и само планој ми зафркаваат. Ај, в година со друг памет.
Ама како кузнај колку да барав, 69. После види колку други членки има за гласање. Еве, место мене за еден од трите за кои гласав нека е. Глас за нив е исто ко глас за мене.