Мене ко шо ми гледа на @referentka бројката ќе се исполни кај мене. Ама кренав раце после 69, ептен се разочарав.
@Annath За мене е победник.. @WildMk @Alishan30 Девојки кои ми оставија најголем впечаток оваа година. @Bubce38 Следната ќе биде твоја во секоја смисла..
Ти да не се разочаруваш многу ти не си drama queen ти си funny чупе, значи имаш одлична смисла за хумор и уметничка душа и еден поен од мене оди за тебе. Ајде ако не е 69 ќе биде 96 @Annath секогаш дава одлични професионални совети и љубител на книгите кои несебично ги дарува што е за голема пофалба и сметам дека е една од најреалните личности на форумов. Вториот поен од мене оди за тебе. И за третиот се мислам помеѓу @prominent и @Dream-Girl . И двете заљубени изгубени од љубов Иако @Dream-Girl е голема љубителка на добри фотографии што исклучително го ценам ајде оваа година третиот поен од мене нека оди кај @prominent и нека има најљубовен последен викенд оваа година.
Не гласав за животни приказни, иако после толку години ви ги знам мање више на сите..барем оние што сте ги пишале или што сте ми ги пишале.. Сите имаме животни приказни, што се нашите повеќе или помалку од туѓите Гласав за женишта..онакви храбри, големи, силни, што ги има секаде по форумот..жени што обожавам да ги читам, жени кои ќе те посоветуваат во секој момент .. ви посакувам успешна година И за едно младо девојче на кое и посакувам следнава година да и биде најуспешна до сега а сите следни поуспешни од претходните Сите сте победници, штом сте се нашле на оваа листа. На сите ви посакувам се најубаво
@Alishan30 @Bubce38 @Dream-Girl Сите ми се интересни за читање (не само гласаните) иако немам многу време, бар на кратко гледам што има . Гуд лак женски!!
Само @Annath од сите гласани жени ми е најблизу до победа. Анат, заслужено. Ти си вистинскиот победник за мене.
Немам време да умрам , гласав набрзина. Кнап сум на работа, нервози , фалат вработени, половината се болни, па морам да работам ко црнец, ебати животот. Среќни празници на сите , се читаме во 2020.
Годинава немам некој фаворит кој би го издвоила од останатите, па затоа и не сакав да гласам. Сепак, решив да гласам за девојчево, за фамозната 96 (кога веќе 69 и кидна )
Бубче ми е мила членка, одвреме на време ни се спојуваат патиштата. Демонка ја обожавам, особено затоа што е креативна, но и мислењата редовно и држат вода. Уајлд тајно ја симпатизирам , немаме секогаш исто мислење, но и спротивностите привлекуваат. Позз џенцки