Стај по една ракија за добро утро да го фатиме денот од почеток. И малку поозбилна биди. Тоа каналот на инста пренамени го во FreeMind and oursensoryfamily одма ајде. Многу ми е смешно ова претставник од дијаспората Имаше една емисија на прва програма се јавуваа на таа на времето од дијаспора и онака со тетратка се читаат сите фамилии за поздрав. Не ми текнува името.
Не беше Драган овде двајца беа водители маж и жена мажот може сега во тв сонце чита некои “докази за потеклото на светот од македонец”. И таков насмеан се некои такви емисии водеше.
Иселенички џубокс. Недела во 2, па ќе се јавеше некој од западна, иселен по Аустралија одамна, па ред солзи, ред поздрави, липа на телефон, липам јас дома... Не номинирам, само ќе гласам годинава
До кога со вакви дискриминаторски правила?! После долго размислување (дури 10тина минути) одлучив сепак да номинирам бадум тс @Alishan30 @theowndemon Спојлер @JuLleE Награда за трајни вредности мислам дека време е да се донесе. Ариел, Божица, Лилит, Луничка, Анатх... ајде фемина, статуетка некоја Имам многу да номинирам, и објективно и субјективно, има жени што ги обожавам, ама има и други години May the odds be in your favor! Спојлер may the odds be in 40ка's favor да пукнат душманите!
Зошто цела тема е оф топици? Ќе се изгубиш дури прочиташ он топик мислење. Плус докажување кој кого номинирал/гласал, не номинирал, зошто да, зошто не...од забавен карактер е гласањето, никој ваљда нема да се лути зошто не сте го гласале/номинирале. Кога е лесно, не мора да е комплицирано.
Да номинирам... @Bubce38 @referentka @Lilit Оти форумите освен за да размениш став, се и со поголема моќ. Да помогнеш. Овие три жени сите ја имаат таа моќ. Кога психички сум паѓала, Лилит била тука за мене. Некогаш и не сум и пишувала, само сум читала од претходно што пишала. Рефка ти е тип што и се јавуваш и она за две минути ти дава што ти треба и готово. Нема мислење дали да помогне или не. Буба па ти е тип што ме можеш да не ја сакаш. Приземна, толку нормална у цел ненормален свет, што човек не смее да ја нема у животот. И сега... Кај да ја ставам @AngelOfArh , @zhap4e , @Alishan30 , ( листата уште е отворена) ...
И јас бе да номинирам...уште би додала но оваа година најмногу впечаток ми оставиа и пак нашиве номинирани де заедно сме посилни Звучам ко политичка кампања @JuLleE @Alishan30 @zhap4e
Да да, СДСМ локум ми дадоа... И не ги гласав бе, не сум ненормална. Е тебе те заборавив у список. Те додавам, бадум тссссс.
Не мислев директно за тебе. Извини ако така испадна. Но, ете цела тема таква е. Не знам, но за мене нема многу логика тајно да се номинира а тука да се презентира изборот. Не дека некој не заслужил да биде номиниран, но секој си има свое мислење и желба кого ќе номинира, нема потреба да се докажува зошто направил/ не направил таков избор.
Не ве бива без драми Толку ли е тешко да си предложите кој сакате, а да не драмите. Попросто, здравје
И цела тема е од забавен карактер, рилекс. Отворена е за пишување, што очекуваш да се пишува на ваква тема?
И шо испаѓа сега ? Џабе ли го имам номинирано @Yipman2 ? Нема ли шанси да се најде и во списокот за гласање оти е женски форум ? И било кој машки член ??? # задругаркапрашувам