Кaмa веќе требaше дискфaлификувaнa дa е зaрaди oткривaње нa лични пoдaтoци, Бубa сaмa кaжувa декa не сaкa дa пoбеди. Пo тaa лoгикa веќе сум нa првo местo aмa сo вaквo игнoрaнтнo вoдствo не знaм фoрумoт дo кaј ќе терa. Тoa е.
Телешка мор Кравче, не реков дека чорба од вол ќе јадеме Јас прва ќе се фатам на оро кога ќе се мажиш. Само гледај да е годинава, за да дојде @CameliaMiller со круната
Гласано за @theowndemon бидејќи цело време беше активна, нови издржани теми најмногу од неа видов, често се приклучува во дискусии, одлично сервирани слики за ФИ, благодарение на неа започна "Inktober" предизвикот а после тоа и темата за цртачки предизвици. Креативна е, има свој став за повеќето од темите и можам да кажам дека е една од првите што ја заприметив на форум уште многу одамна. Иакоо, признавам дека некогаш кога пишуваше на битолски, 2, 3 пати требаше да препрочитам за да разберам сè детално.
Според случувањата на последните избори, можам слободно да заклучам, дека концептов е само за занимација на членките од 40ка
Не ме тангира овој дел, па да тужам. Ексклузивноста треба да им пречи на останатите членови на форумов.
od mene ke imas 1 glas samo zs ic ne sakam da pobedi onaa sto mn vrega camelija taka nes bese a dr 2 ke idat za @Lilit i @Bridget no nokeska ke glasam