@Bubce38 @CameliaMiller изедначена борба сеуште не е се официјално ама нека победи подобриот се надевам годинава Фемина ќе даде подобар подарок часовникот нека остане во минатото. Кога ќе биде крајниот резултат да номинирам три форумџики.
Баш тоа сакав сега да пишам Инаку, во право си е, Камелија е позната по вреѓање, јас без причина не напаѓам Се' си е таман.
Учи само ти, она ко што зеде залет нема да ме чуди утре сабајле кога ќе се разбудам да видам дека е прогласена за победник со 300+ гласа А ти и Бубче пак бидете си фини и мирољубиви во изборниот процес.
Старее форумот, одамна постои. И јас кога се зачленив бев во 20-те, а сега сум во 40-те. А што имаш па ти против 40?
Аман не ги сфаќајте лично работиве. Ич немам против вас ништо, уживкајте си И така скоро само вие останавте на форумов. Ќе треба @RainBow да го прекрсти „Фемина 40-ка„ пошо вие веќе ВИП станавте
WHAT??!?!? ПРВО!... Моите не губат, ако видиш Милан се први на табела, Ибрахимович гази сезонава така да..... ВТОРО!..Во моето CV феминско што е, ако идеш страна 3 најдоле десно под опомените да не праќам и сескуљави работи и молам да ми пратат назат истото на девојките од фемина има мало параграфче што пишува кампања менаџер со 2 титули (трендафилка и галапче), потоа една украдена титула (бендер) и ќе ја пишува оваа, која технички исто е украдена со оглед дека пустец и братска делба има меѓу кандидатите, значи докази има дека е украдено све.... Е така. ТРЕТО! кога веќе фрламе сумља, не знам кој е со 40ка групата кравче, не знам кравче, кој го украдоа таму, кој е двониот агент, не знам кравче, не знам.... Е така.... ЧЕТВРТО!, гласав за демонка, се потев на улица за демонка, гласав за Лилит, со многу тешко срце, ама апла тешко срце гласав и за Бриџит у случај ако не успеат овие другиве....не знам кравче, не знам...вакви сомнежни што пушташ сеа...не знам...2021 ќе треба да одморам цела година...не знам... Е така Кравче убаво, така, да не сум слушнал сомнежи повеќе, this conversation is done.
@magnolija09 онаа? Се видела културата. Секоја си покажа на кое НИВОУ е. Ама не секој знае да биде забавен. Има и мн к*рчала. Ете, Бриџа знае како да се кара. Најчесто де. Каме вреѓа? Ау девојко, ти немаш поим што зборуваш. @Yipman2 Ибра знаеше да сјебе у минатото со гол преку мрежа. Златен тогаш Гатузо бар судиите ги средуваше. Милан вечита љубов моја.
Барем да не се издадеше дека си втор профил на таа погоре. Или некој виде и трола. Гласови од нови профили не се важат, џабе.
231 se vazatt kako znaete koj glasal so 10 profila a? Za golema nagrada se raboti zatoa mora seriozno.