Бриџо ма, оти си толку хумористична Непрофесионални форумски избори Инаку све у светов е строго професионално, уште форумскиве избори останаа
Ти oти пoзaди нa листa и зaтoa кao искулирaнa, неoзбилни биле избoриве, дрн дрн... Oзбилни се кaкo сите други избoри нa oвoј свет!
Во следната епизода ќе гледате: Демон ќе излезе Ангел, Битола ќе се смали од ладното, Бубче и Камелија ќе си ги сменат местата (таа што била злобна, ќе биде добра и обратно), ама не, чекај, и двете се злобни, па сигурно тие две се дупли профил
Луѓе не сум јас позади "кулурно девојче", немојте печатните грешки да ве наведат на таа мисла Британска ip адреса, Малерозна да не е
Таа е смешна, оваа е идиот. Банирајте ме слободно. Исти дебили цело време, бар покреативни да беа Кулурна, јас сум злобната, не се стресувај ич.
Ете шо ти значи кога знаеме некој каде е...таман ке ги убедував маж и ќерче да наштанцаат профили , да ја воскреснеме Димн . Демит , Че ме Ватеја..
Нека победи најдобрата, гласав за Бубе ама глупо би било втора година по ред иста да победи. Го менам гласот во Бриџа, Мантуб и проминет.