Sekako, ova go napraviv samo za da dokazam kolku propusti ima vo ova glasanje! Ama ozbilno kolku gi ima sto glasale so dupli profili za nekoja clenka?
Забава за пуканки и не викате. Гласав пред некој ден, за @theowndemon @Mantub и @CameliaMiller. Морав да го дадам гласот што го планирав за @Biljarkata оти видов беа рамно со Бубче или еден глас разлика, не се сеќавам. Ситуацијата не се сменила баш. Држи се Бубо, не ја предавај круната. @Bubce38. Димн, никако да не се откажуваш од аспирациите за голема Битола!
Е подели тоа на 3, секој има право на 3 гласа А и да не проверуваат, што е битно? Сериозно, што е битно? Сите неправди ги исправивте во животов, уште форумскиве останаа?
Da premnogu bitno mi e nagradata da zavrsi vo vistinskata licnost i moja bliska drugarka, ne otkrivam koja e!
Никогаш. Решив и спојлерот од потпис да не го тргам. Само ако има грашок во компир манџа ќе јадам ако не пуканки.
Ова му доџе, затоа Левица имаат 2 пратеници Не е тоа жал, желба за промена е. Биди промената што сакаш да ја видиш. И остали бла,бла...