јас пеш ќе ја однесам ако сакаш. не им верувај на нив, може да ја сменат да пишат три гласа за каме од тебе. новите членки можат сите три за една да ги дадат.
Is Кулурно the new cool? За другарка прашувам. Ух густо на крај. Јас знам кој ќе победи, ама не ви кажувам.
И јас требаше помалку злобна да бидам, па сега еве ми се наплаќаат гревовите, иначе уште 250 ќе имав... така ти е тоа во животот.
E da zamisli samo da ne si bila zlobna kolku mnogu ke si imala pa pa zamisli Ok ladys enough UK wait for me see you when they announce the winner. Cya.
Не е интересно да си толку фина Еве види ја @theowndemon ептен си е фино девојчето, ама пак не ја гласаат Јас за демон навивав цело време, се разочарав Демек и само за неа гласав за да не давам предност на други, ама ништо. Не знам јас ни дали смеам да гласам уствари ме мрзи да читам правила Ќе видите вие @theowndemon кога ќе си отвори битолско/креативен форум сама. Па кога ќе се преселиме сите. Ццц.
Ват а гугле транслате ориџинале бритиш. Штета италијанскиов акцент не можете да ми го чуете, џоа Јулија од Ромео. Ете, несакајќи кажав нов ник. Ако некој дојде на фемина као Јулија од Ромео, тужам!!
Искрено @KateKane треба да си тепа 2022. Од грЦки извори не се важи И ја знам и не на листава. @Estranged ќути и трај.