jas nemam poim sto zboruvam?... mislam deka mn podobro od tebe znam koi zborovi taa camelia taka nes gi upati kon mene i toa licno kon mene , ne kon moe mislenje, ona bas prostacki zbrovi ..taka da mn dobro znam nema tolku bezobrazna clenka ko taa spomnatata ..vam neka vi bide idol jas takvi luge ne sakam e za razlika od bridget, taa bridget ne koristi takvi izrazi (bar ne sum videla) realno za bubace38 nemase da glasam ne ni znam koja e no deka se izednaceni so onaa sto ne sakam ime da i spomnam nemam izbor a po moe lilit treba da pobedi , mn fina ,ne vrega nikogo, od merak da i citas mislenjata no toa e .. poveketo se "palite", ulizuvate i patite za lajkce ..mene toa ne me zanima
@CameliaMiller Камелијо безобразнице една, види ама си влијателна. Името твое напразно не се спомиња дури Ти викам јас финоќа не се исплати
А за 2021? Не знам дали ќе учествувам јас некогаш, не велам ни да ни не за понатаму. Ама едно знам, да сме живи и здрави песнички ќе ви пишувам овде И по некое меме, си имам спремно за Каме и ако победи и ако изгуби
Се моли @M&M да не ме клевети И други имаат британски ајпи адреди, не сум само јас. Ако има докази нека прикаже де Или барем нека ме тагира, да знам дека ме оговара Ситно, ситно. Ајде уште малку остана за гласање. Нема спиење вечер а
Тоа мислев бејб. 2021 / 2022 срц. @magnolija09 онаа и кажа на оваа дека таа е онаква додека се онадеа пред ваквово. @Bridget на крај скрши штикла ќе дое принцот да те спаси. Или тоа не беше приказна за лошата вештерка? Леее се заборавам, а Константин једино со тебе можам у ред да го стаам.