Катизма или ништо. Другиве нема проблем. Прашај и за Кефалонија, види нешто таму, циле-миле малце. Ако прифатат со Кефалонија, може скроз битолски. Само Афитос, широксокак и чупе и можи. Без тоа, скопски брате.
Од Сивота до Превеза наше е. Крф среден, @Yowannty за градоначалник таму. Лефкада ете средивме, Паксос и Антипаксос договорени, Кефалонија заклучно до аеродромот е наша до моментов, до вечер цела ја земаме. Честито
Кармините ни се донација од најмладиот милионер во земјава, шесгодишното битолчанче Сакавне ние цела голема Битола да ја направиме богата, диорче карминчиња за сите за 8ми март ќе имаше, ама они сакале да се снимаат и тоа државно. Па државно секако е бесплатно божесачувај
Полека малце, да не ти го укинеме млекцето, па да видиме што ќе ставаш во кафето на посните слави Абе озбилно, до кога трае гласањево?
Не клеветам само поврзувам точки, а ти си ми no.1 Брит, на @Estranged не ни текна ид прва Аларм во работен ден во 7:18 , безработници
Мене ми е мило што можам да кажам дека сум меѓу последните останати гласачи кои ќе го/ги дадат својот глас/ови во некое време ноќеска пред да си легнам за конечно да се запечати судбината на овие дооооолги, досадно изедначени и бесконечно кампањски избори. Останете со нас до самиот крај за да дознаете дали можеби Џули ќе изненади и ќе ја понесе круната чекајќи од заседа или сепак тоа повеќе ѝ доликува на Бриџит како спектакуларен завршеток на оваа 2020 година со многу пресврти. Уште само помалку од 12 часа до прогласувањето на победникот на Фемина Изборот, останете со нас.
Заврши состанокот, Кефалонија е наша! Согласни, со @CameliaMiller и тимот, успеавме Нашето ветување е дека сè ќе решаваме вака лесно и безболно. Затоа, гласајте за @CameliaMiller !