Каме е и мојот избор за годинава. Мантуб како мој предлог и Луна како најспецифичен лик од листава. Бубче
Шо напраивте бе деца златни И кафе истерав, и пижами кладов а овде уште нерешени битки се водат П.с @Ahoy Каде водиме кажи? И молим те без Златен Солун не се враќај, и сега #НашЕСолун, ама ти донеси го со тапии со све Ппс.@kravce Шо се овие тајни ДијалектиИКорениИАспирацииБитолскиМезапрепастиморичупе
Секаде, освен Источна Македонија. Таму скоро никаде не водиме. Друго секаде сме во предност, освен Прилеп и Битола, тие се под битолска окупација.
Знаете како размислувам? Немам ништо против никого, ама мислам дека е поинтересно да е различна феминка. Пак ќе повторам, заради интересноста, не зошто јас сум фан на Каме. Впрочем сите се ок на свој начин.
Ај ма читај убаво, не ме нервирај сеа... Јас реално си зборувам. И да не ти бев фан, истото ќе го пишев. Бубче ни е лутка и со неа нема шала, затоа да бидам пластична. Да беше ти лани, истото ќе го речев.
Сериозно ВЕ ЗАМОЛУВАМ веќе да Не гласате за мене. Ако воопшто ме почитувате дај прескокнете ме, аман Реков, Едно сум суеверна, друго лани победив. Достаточно е А и Каме ќе го даде подарокот на Јуле плус
Оваа година како најмногу гласачи да има. Сите имаат над 100ка гласови Ај кој не го мрзи нека пресмета