Го повлекувам!!! На Јуле поклонот ќе си го дала, а мене саат ми вети дури тој користениот шо го имаш!!! Гласајте за Бубче!!!!
@JuLleE Кога сум другар,сум другар засекогаш.Ако ветам си стојам на збор.Оваа година ти успеа да ме насмееш до солзи. @Bridget Посебна,поинаква,години наназад омилена и мој фаворит. Ретко кој те разбира,верувам дека зад овој ник се крие прекрасна личност. @CameliaMiller @Bubce38 Цело време се мислев меѓу вас две,подедднакво сте ми драги. Гласот појде кај Каме,и двете сте победнички. Бубче да почне да мисли позитивно
Опушти се и уживај Најбољи избори имавме годинава. Сеа има време некој да усере, ама ќе останеме запамтени во феминската историја
Тoa штo си пoбедилa лaни врскa си немa, aкo те глaсa нaрoд, ќе си пoбедувaш секoјa гoдинa aкo требa и ич дa не ти чуе Штo се тиче суеверие, ќе си гo рaздaдеш пoдaрoкoт зa душa Претвoри гo вo пaкетчињa и тaкa ќе ти тргне гoдинaтa. Етo.
И лани го разделив во пакетчиња. За целата вредност. Џабе! Полоша година немав. Јас не знам како Не ме разбира овај народ. Н-Е-С-А-К-А-М