Кaквo пребрoјувaње, тoa требaлo дa си средaт сo време, не сегa oдземи дoдaј. Oсвен aкo излезе некaкo декa oгрoмен брoј имaaт првите две зa бришење пa излезaм јaс првa. Тaкa мoже Честитки КaмелИ, зaслуженo, сo здрaвје дa си кoристиш тoa штo ќе дoбиеш мaкaр и пoлитa верзијa нa технoлoгијaтa дoмa штo јa имaш. Зaтoa не сaкaм кoгa пoбедувaaт бoгaтaшки, не мoжеш дa ги изрaдувaш сo пoклoн Блaгoдaрнoст дo сите штo глaсaa зa мене Oд кaде се нaјдoвте 200ки не знaм, се нaдевaм пo пребрoјувaње немa дa oстaнaм нa 50 Нo, и дa се ствaрнo 50 a oстaнaтите дупли прoфили, тoa знaчи декa имaм хaрд кoр нaвивaчи штo пaк, не е зa пoтценувaње
Годинава дефинитивно нема причина за да мрчам оти ептен ми беше по мерак изборот , баш како што критикував во првиот пост кога ја отворија темава и оп сепак Калимеро имало правдина 1. Ја ставија @Bridget на листа и ја гласаа , е не ќе се заебаваме 2. Цело време сите беа мирни во текот на цел избор 3. Конечно фер избори и победи тој што заслужува и што навистина беше активен во 2020. Честитки @CameliaMiller
Честитки @CameliaMiller Презаслужено. И за сите кои се најдоа на листата,без разлика на бројот на гласови
Па само тоа ми треба. Ако е телефон на Јуле. Пегла на Буба. Саат на Лилит. За друго еве не знам, ваучер за викенд тебе ќе ти даам ај @KateKane ама знаев дека нема да разочараш мада на гласачкото тело @ninja35 им улета на крај
Не ма, ги окупиравме битолчанине, тоа е награда сама по себе Нема веќе широксокак, немааааааа од сега има да си биде тесна улица со коли на сите страни паркирани, како што си е скопски редот
@CameliaMiller честитки! Мој личен фаворит со @theowndemon Добра кампања навистина. Очекувам баклава @Ahoy