@CameliaMiller да ти честитам јавно, да не кажат сега плачам од мака Сосема заслужено, мило ми е што победи, те номинирав, те гласав, и така години наназад И конечно победа Душа си ми, знаеш нели Многу те сакам
Еве сум Извинете на спамирање дечки, ама стварно ептен ми е ќеф. И ептен се радувам што темава беше релаксирана и полна со шали а не боксерски ринг.
Прекрасна 10/10. Тие што не ја гласаа Каме нема да пробат таква првокласна баклава Само за верни фанови
Дојдов да видам дали мојот глас направил разлика, Камелиа. Па ти пак жали се оти ми е жал. Среќа што сум скроз емотивна, па ми паѓа жал и за злобните. @CameliaMiller Честитки љубов. Многу ми е мило. Значи скроз заслужено бе! @theowndemon Аспирациите ти се претвориле во опасна опсесија. Веројатно и работиш на планот. Само напред, поддршка од мене.
Ова беа баш опуштени избори. Со многу зезање, без расправии и инаетење, без драми и условувања. Ќе да е до номинираните, баш се погодиле годинава.
Не можиш сам себе да се окупираш... Моето учество на изборите беше само ширење на битолскиот збор. And mind u, успешно. Уф можам са колку сакам кармин да ставам нема кој да ме кара. Низ годините суптилно, сега и јавно зошто битолскиот народ е спремен. #еденнародповеќеградови
Сега ќе почнат пописи, па пола Битола ќе се пријави со лични карти во Скопје, и после повеќе од 20% Не е на арно работава. @CameliaMiller сега ти ја водиш оваа борба, не потклекнувај
Сите штo кревaa вревa пoрaнo сегa се нa листaтa и зaтoa мирнo беше Бaшкa кул луѓе сме сoбрaни, немaше плaчки и пoсебни снегулки.
Ај пишувај ни почесто за во 2021 ти да бидеш Да знам уште од сега да си припремам предизборен материјал
Зато велам, ние бугарската рута ја фативме и тоа трае со години. Јас сум само ново лице кое го турка процесот почнат од кога бев дете.
Честито Ками!! И на другите девојки исто, сите ја правите Фемина поубава и поинтересна. Менаџерите на кампањи посебно браво, без вас немаше исто да биде, прави во најава
Поминаа тие времиња. Сега е ерата на Водолијата, па претпоставувам ќе си ги намалите вашите претензии за Голема Битола