Честитки @CameliaMiller, презаслужено  Остани си така „злобна“ како што те памтам отсекогаш, не давај на 40ка да те променат
Честитки на победникот и поздрав до сите феминки,сакав да прашам како се доделува наградата....нели е анонимен форум
Ама Каме е јавна личност веќе, во нејзини раце е судбината на форумов. И судбината на Скопје, ради територијалната глад на @theowndemon
Џабе сега веќе, народот ја прифати @CameliaMiller Другата ако се појави ќе биде таа што и ја украла титулата на Каме.
Честитки @CameliaMiller многу ми е мило! Може мене греалка? Вечно смрзната сум. Мене изборот оваа година многу ми беше интересен. Последниве 2-3 дена бев поприсутна во оваа тема, ама се утепав од смеење, живот ми продолживте сите што бевте активни Сите на листата оставиле впечаток, затоа и се таму. И ја замолувам @Bridget да не се менува, нешто многу фина ми се виде тука во муабетиве . Арна си е каква што е, очигледно таква ја сакаме
Уште нема да кажат што е наградата ? До кога ќе се чека ? Може сите од листата ќе не наградат,или барем првите топ 5
@CameliaMiller честитки! Што си е за право, не те гласав, јас сум верен фан на Голема Битола , ама без разлика, многу ми е мило, па ако е и греалка плус, баш во прави раце.
@CameliaMiller честитки @Bridget, ова е втора година како те номинирам, се надевам 2021 ќе бидеш конечно ти на победничкиот форумски пиедестл.
Дoлгa е 2021, време е зa нoви ликoви, млaди, прoгресивни, желни зa дебaтa и пoубaв свет. Ние ќе се јaвувaме oдвреме нaвреме дa им се пoсмееме нa нaивнoстa a тие дa не нaречaт мрчaтoри и злoби, чистo зa бaлaнс.
Дека сите коа ќе дојдат се пречекани со широко отворени раце. Кога пукаш очигледно треба да знаеш и да примиш куршум. Тоа не те прави лоша, туку мене ме учи како јас можам да постапам во одредени ситуации со тебе. Одамна си проценета каква си, тоа не ти дава за право да некогаш претеруваш. За се' треба баланс. Младите сепак учат од постарите.