Честитки @CameliaMiller Ајде сега нека падне еден Kindle (ама строго Oasis), за читање со лезет. Отсекогаш сум била досетлива , не знам што чекаат и не ме стават мене кај подароците. Па да видиме дали ќе има неотпакуван подарок што стои за украс по дома.
@CameliaMiller Да се придружам на честитките. Допринесе темата да е забавна. Остани си секогаш насмеана и шо би рекла Фана, шлакната. И повели да те почастиме едно кафе на Широксокак. Hello darkness my old friend.
@CameliaMiller честитки до тебе да те прати среќа оваа година. @theowndemon беше лично мој фаворит еднаш битолчани секогаш битолчани,ве сакам најмногу на свет.
@CameliaMiller буржоазијо честитки Ако ти дадат ваучер за шопинг проследи ми го мене @Bridget nece sreca postenog coveka ко тебе
@JuLleE и @Bubce38 Кога дознаваат дека каме победила.. Другите членови кој гласаа за неа... @Bubce38 Ја предава круната.. @CameliaMiller @Bridget @Lilit и @Mantub @theowndemon @WildMk Кога ова се конечно заврши...
Јас затоа стрпливо чекам пред да честитам. Бриџитка е нетипично фина периодов, не би ме чудело да има пуштено луѓе да прават лажни профили и да ги гласаат конкурентките и на крај оп - дисквалификувани. Џаст кидинг @Bridget , не те сметам за таква.