@CameliaMiller Кога ќе држиш победнички говор со поздрави и честиЧки, сети се кој ти помогна со лаптопот за да можеш да штанцаш мислења на форум. Ок, ок, знам дека од телефон пишуваш, сама ќе се испратам.
Уште ги немa дa честитaaт и предaдaт титулa? Ми мирисa нa гoлем скaндaл, нештo имa вo пoзaдинa. Кaмелијo, спремaј се зa плaчки @CameliaMiller
Тешко иде пребројувањето на гласови некако Или не знаат што да прават има некоја мучка, или се на работа и ги мрзело сабајле да пребројуваат па сега после работа кога ќе дојдат дома, да јадат нешто па да кажат честитки и што подарок ќе дадат. За вакви кампањи и подобро да е некој добар подарок, некое патување не би било лошо, за бахами и слично.... Па сабајлето имаше +2 , сега си на +1, скоро 12 саата поминаа пребројуваат гласови.... не знам каме, не знам...Не се секирај, ако треба и на суд ќе ги бркаме.
Па ФИК мислиш поарни се? @Bitter-Sweet е таму претседател а таа е отворено против мене. Сигурно сега ми поништуваат скроз важечки ливчиња, овај кликчиња. @Ahoy кај си бе, иди прати го Зоќи на Маре мажот, си го има муабетот со овие у ФИК
По форумските избори на Фемина продолжува пребројувањето на гласовите. Анкетата покажува тесна трка меѓу Камелија и Бубче. Од штабот на Камелија прогласија "голема победа", другата страна се надева дека "уште ништо не е готово". ФИК не прогласува нов победник додека не се избројат сите гласови, но на форумот се прават проекции. Останува неизвесно кој ќе ја добие круната. Агли Даклинг за Фемина форум Ај да одам да сработам нешто
Not today Satan!! Абее јас за тебе гласав уште од самите почетоци, книшка имам за доказ. Работа нешто да понудиш да не дремам на форумот?