Оваа година ке бидам најактивна по сите теми да видам дали некој ке ме номинира догодина оти у последно време многу ми фали драма у животов. После демонстративно ке си заминам да видам дали некој ке ме бара назад. Сп проштални писма, со говори, со сФе,
Види цуци, јас и ти сме тука, мислам веќе се знае нашата обострана наклонетост. Кравата беше избеглица, а денеска нешто ми се допаѓа нејзиниот хумор, па посакав да ја пофалам. Ама ете, си кажа оти глуми за избори. Има ли бе некој да не ме прелажал во животов црн? Ах!
Ја памтам Камелијо, зар не виде оти прва на список те ставив. Туку ти да памтиш па да вратиш догодина и да се ангажираш малку околу кампања ова она.
И ти бар ноември појави се, не овака... со време, да смислиме нешто приказна, а-у, по лп да се збори, така е тоа мислиш, симпатична ми е - гласајте ја Јуле од кога си фати редот ехееее
Не бе, само од мене, требаше запирка да ставам таму, сеа го читам мислењето и факинг излезе погрешно, т.е изгледа погрешно....ама не можам да го сменам.... тоа е. Се надевам да не види реин, ќе лета бан.. Ќе тепаше И вајлд, да не го ставаше Мамли за квалитетен член.
Клан на најубави и најпаметни и малце немажени Јас и ти никад нема да бидеме форумџики на годината, знаеш ли зошто? Јас, крава. Не личи, ќе не исмеваат на твитер, крава бирале на фемина ти со 6киве, ѓаволица сатанистичка низаедна, едно име имаме, вера, господ во срце го носиме, исус да те прочита ќе се преврти во гробот таму доле у штипско уште го немаат најдено
За Јуле ме продаде Ако ви е за плазма и ја имам инаку! Уште од почетокот на нареднава година ке си фатиме со ред за лобирање, плус десетгодишнина на форум ми е. Кога ако не сега ке ни е изборниот слоган.