Пих, а сета надежи бев Надежда ис мај секонд нејм Ова е многу смешно, јас никакви кутии не видов Тоа младичу има смисла, баш помислив дури пеглав, тој што го пратија Сибир ќе да се има замешано. Не се надевајте ни на руска салата, ни на руски вакцини, ништо, нц. Никогаш Русите не биле среќни со ваква прогресивна дружина, со вакви големи идеи за обединување, и љубов ширење
Нема шанси да е лош. Прва класа е, од Ѓоше. Ова дека меша со хелекс. 100 пати ѝ кажав. Не е ова Дијамант, па во сѐ да се меша.
Ништо не е сигурно веќе... може ни млади, ни стари не ме сакаат... може не ме ни номинирале... аххххххх животе, ахххххх
ЕвеЈ сум. Михајло може сега да се јавиш. Дури и гиф ти посветив во другата тема за да знаеш колку те поштуам. Многу ми е мило што поштовањето било взаемно. Кажувај сега кој да отвора шампањ, редно е да прославиме ко луЈѓе.
Ќе и кажам, не можам да ја гледам веќе вака. Не си номинирана, од толку апчиња бладаш дека си на листа, дека си прва...се' е во твојата глава. Пријавивме, ќе дојдат луѓе од институција кај и да е...се' ќе биде добро. Ако ти се причини дека титула ти доделуваат, не верувај, ич не пишувај, исклучи се од форумот и легни си.