Ништо, морам да се гледам сега у огледало да сфатам која сум јас уствари Па глас за мене кај Бриџа коа заврши, што да кажам. Може сме сите иста личност
Абе ми се избришало првиот дел. Телефон шта чеш. Од мое искуство @Bridget е боцкало, ама има специфичен сарказам што ми е интересен. Беше во контекст на муабет погоре ама помина возот. А другото со хероинот е дека малце ескалираше понудата
Ајде дечки: Јер немам времена за глупости више СП до гласачките од дијаспората Овие од ФИК може ќе отегнат до сабајле, не ќе гладуваме Повелете кај нас во штаб, сето домаќини СП и до другиот битолски табор, со посвета СДК не е важно за КОГО славиме, важно е да славиме. На кој му се правеле бучкуруши, нека му стои, а и на овие од ФИК, елате си вие, да ви кажам за паркинзите во Скопје...
Пиев кафе, нарачав вечера, се истуширав, отидов ја подигнав нарачката, вечерав, бев до штаб да прик'сн'м од најФкусните кифли на Камелија, и уште нема резултати Има феминско собрание, да бираме нови членови на ФИК?
Можам да ти ја препорачам психијатарката, ѕвер чоек. Сум ти кажала кога се утепав од колачиња со мара и и' се јавив?
Не се. Само со жолчка ги мачкам. #богаташка Иначе тоа малото е препечено, воистина, оти ги еба Мара кифлите
Уште малку и во Новава ќе влеземе, а официјални резултати нема. Веројатно спонзорот им откажал во последен момент па собираат пари за утешна награда.