Аам резултатите биле готови, тогаш оти не ги објавуваат? Чекаат ред во Нептун сигурно, или Сетек, да ги искористат поените, за награда да земат
Јас мислам да донираме сите. @Ahoy јави се на Миле у Темобиле, има чоек одма бројче ќе ни' отвори. #заеднозафемина
Кај сувомеснатото чекаат ред. Дај од ова 200 г, дај ми од она 300... Утре даски треба да се прават. Недомаќини, 5 до 12
Како е можно да си олку пафната, или на битолски кажано- матуфа, бе? Се јавив сега, 567765 е линијата. Спојлер П.с. се надевам не ставив вистински број
Ама јас не знаев што ми е. Накратко, кај мене дома имаше колач со мара. Освен што јас не знаев дека е со мара, никој не најде за сходно да ми каже. Тоа беше од карантинските викенди. Еден ден, јас лабаво си влагам у кујна, и цел ред Жане, цел ред средив Иначе да знаев, од претходни искуства, со кандило во кујна ќе влагав Лонг стори шорт, го имав најлошиот паничен напад во животот. Абе грдосии. И траеше, и траеше... И' се јавив на докторката. Ми рече да апнам (уште) еден хелекс и да легнам. И ми зборела додека да заспијам. Утредента се расчисти мистеријата. Со оглед дека сите беа живи и здрави, од тогаш со други очи си ги гледам родителите. И така. Трауми од детство.
Не знам, со оглед дека не пафкам, според горе напишаното. Дали је била пијана или дрогирана, нормална била није
А друже конзуле, таков заеб трет пат не прифаќам Еднаш ме имаше, втор пат ме има, од мене толку, од Господ појќе.