Ама на Ката ќе и' бидеме у штаб тогаш, не е се' изгубено Ако баш она нејќе, ќе идеме кај битолчанине, таман до тогаш и државјанство на овие од Пустец ќе извадиме, се' легално да си победи девојчето. Ама засекогаш ќе се бориме против акцентски целости, само тоа вети ми
За последната реченица, неможу така. Ќе се залагам за Санторини да е наш, ама широксокак такоФ да остане
Како тргнале со броење Фик, изгледа и ланските избори ги чешлаат. Мош и там да има нерегуларности па ќе треба да го враќам саато. Сакаш ли го, или и ти си суеверна?
@CameliaMiller јас те частам безбедни мафини. Чоколадни се, со светки, со сВе одозгора, баш победнички. Ќе те тагнам во ФИ утре на светло да ги сликам, да нема несовршености.
Ништо, цела Битола пред Сетек е. Ми личиш ко паталец. Да ви кажам мајтап. Со татко ми 3 дена се убедваме шо да земи, као тостер, правосмукалка, битни работи. Се врати со аудио систем со блутут. И така... Еве ви и предлог за Камелија ако не ви текнува.
Од нас за една од нас. Ќути трај да не ти тупнат една магнолија како утешна награда и за дуго сечање.
Мори мене ми викаат муфната сум била, види ја неа. Не ми ги ни лајкна кифлите да му се невиди, па лајк еден мајко му стара, уште малце па 200 000 да зберам еееееееееееееее се' да се цртало
Вака може Дил доун, ви аген лов ич адер. Кој како сака- така. Па џабе ли сме демократија јеботе @GirlRose те молам посведочи за нашата искреност и исполнување ма ветувањата, да не не ни веруваат луѓево