Лелеее пресврт @CameliaMiller честитки од срце, најзаслужено Подарокот преубав, создравје да си ја носиш алката и да си пиеш најубаво еКспресо од машинчето А другите губитнички заедно со мене, ко што рековме, битно е да се учествува, а не да се победи
Гризам... Тукууу... Камелијо... @CameliaMiller ... сабајле на семафор сум гласал за тебе .. Сега излезе дека џабе аларм сум местел...
Пошто алелуја бидна дарувањето, ве молам сите да се стрпите да го напишам победничкиот говор, па кој сака нека спие после. Сериозно. Брза ќе бидам.
@CameliaMiller Ајде честито од утре идеме групи по 4ца кафенце мора да пиеме од новата машинка! И вака да си на прозорецот обавезно
А стварно преубав поклон годинава Апаратот за еспресо е сон, @CameliaMiller испиј мераклиски едно еспресо и за мене кога ќе ти стигне поклонот.
Honorable mention на пустецот што учествуваше на изборите, треба стварно посветеност да направиш толку многу профили за гласање... Biljarkata 88 (109) - 21 пустеци Bridget 134 (202) - 68 пустеци Bubce38 134 (263) - 129 пустеци!!!!! CameliaMiller 243 (265) - 22 пустеци JuLleE 152 (182) - 30 пустеци Lilit 111 (117) - 6 пустеци LunaGrey 78 (132) - 54 пустеци Mantub 110 (119) - 9 пустеци prominent 87 (105) - 18 пустеци theowndemon 170 (179) - 9 пустеци Спојлер Се надевам следна година од Септември ќе почнеш со креирање профили и ќе ги дадеш гласовите на МЕНЕ, НА МЕНЕ ТРЕБА, НЕ НА ДРУГИТЕ АМАН ВЕЌЕ...КАЈ БЕШЕ БЕ НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ КОГА ТРЕБАШЕ!!!!