Па не си стајла јавно, а ја Фрски таму немам па да ми шепнат како се движи Таман од годинава ти ја почнуваме кампањата, на готово догодина да дојдеш, за круна и поклончиЌ
@kravce ти избега у 40ка а? гледам некои навивања има таму што не ми се допаѓаат....ццц абе на иста маса сите со Бендер седевме у филмското фоаје. Уште не ни почнало гласањето... веќе почнаа предавачките инструменти да свират(ете и јас да почнам поетично малце)
Не можам, малце немажени вика Јас мислев гласачки клан некој мУри. Затоа се упрпав, викам кај сум се уплеткуела, да не вртат некаде некои лажни списоци, оти јас никаде не сум се декларисОвала за ништо.
Аууу видоа ја ке бидам форумџика на 2021 и одма обвинувања за лажење, копирање, подметнување. Типична опозиција, ха!
Да ти кажам искрено, еве отворив пораки, листам листам, ама не бре, честитка од тебе за 8ми март не најдов! Извини се знаеме од негде?
Прво го расипавте зборот Кока кола, сега и кравче ја украдовте, каде ви е крајот, немате ли чест Епа како ќе има порака кога ти е затворено сандачето? КАКО КРАВЧЕ, КАКО?
Кога ќе кажат за некого дека е сменет на добро, обично е лошо. Зошто тогаш чини за другите, а за себе не. Ама фала ви дечки...
Извини можеме и појако. 30+ немажени, ем без дечко. Пинг @kravce, @malerozna и сите други што ги испуштив Ако се лажеме оти има многу други такви.