Како беше она, Шта речи, коју послуку порати? Ќе треба со Бриџа да се сложам, која лабава организација. Едно клик гласање е толку подложно на манипулации, едно клик гласање кајшто ние се зезавме и барем половина од нас не го сфатија сериозно... и после, ќе праиме муабет како се ни е јасно и транспарентно во светот во кој живееме. Труман шоу показна вежба, или зашто левица има 2 пратеници. Ај, догодина поумни. Пс. Лично ми се први избори, може затоа сум изненадена и увреѓена. А, што се однесува до бројките, повеќе ми се допаѓа 88, како и да го свртиш, газот му е отпозади
Ова ме потсети зошто ми е мило што сум дел од форумов и што сепак решив пак да наминувам при крајот на оваа тмурна година Честитки уште еднаш до тебе како победник не само на избориве, туку и како дел од херојските здравствени редови годинава, и до Демонче, прекрасни сте двете И среќни празници, само убавини во новава
Замисли пише сега абе се шалев за белегзијата Се шалам, баш убав гест. Честитки до двете @CameliaMiller и @theowndemon .
Некој направил 120 профили во рок од недела дена за да ме гласа мене???? Епа браво, што да се каже друго. Не вервам дека това е од некоја "љубоФ". Јас па чуди се што толку гласови и покрај изричитита ми желба да Не ме гласаат. Скоро сите мои прави пријателки кажаа дека ќе ме прескокнат годинава, а гласовите растеа. Се надевам Фемина ќе излезе со податок кој профил се крие зад сево ова и соодветно ќе си реагира. Ауууу Морбидно!!! Уште толку ќе ми се зацврсти сеа суеверието. Да ти се невиди и форум и све. Браво @CameliaMiller Со здравје да си се служиш со подарокот И браво за гестот кон @theowndemon
И сега се изнервирав уште поише. Значи да не ја гласав Демон 169 ќе имаше. Сори демонке, ич неубо вака шо сум ти расипала мала радост
Чекајте малку некој/а направил/а 120 дупли профили само заради гласањето. ПА ДАЛИ СТЕ НОРМАЛНИ? Очигледно не, каков Грујо каков Заев ова е на повисоко ниво.
Па нека ти скинат еден глас де, ако те прави среќна. Толку па осет да се немало, за осетот на првата придружничка Мори, и мене ме шашардисавте со таа бројчиња опсесија, терапија да ми праиш гратис, каде вака пореметена ќе ме остаите Нешто сосем ПС- Кој не го гледал Ток, Ток, да го гледа. Спојлер: Спојлер
Секоја чест Каме! На здравје кафињата да си ги пиеш. Нот соу сикрет Санта за Демонката со прекрасен гест...
Леле, се пренесва? Океј јас легнувам да спијам, интересен ден. Ајде да не лажам поќе симпатијата дека си легнав. Еј дур слика пратив в кревет како лежам.
Честитки @CameliaMiller, сосема заслужена победа! Нека овој мал триумф ти биде предвесник за 2021. Е сега, реално, треба малку со Демонка да се потфатите за коси наместо ова дарување а-у, избори ли се што ли се, публиката заслужува малку драма... ама ок, вие си знаете.
Уф подобро да не ја отворев темата ова станува страшно да се одлогирам јас на време најдобро. А на другите со дуплите профили искрена препорака постои нешто не виртуелно наречено живот.