И, кои се точно правилата за гласање? Колку нови профили се направени? И што значи нови? Последнава недела? Последниов месец? Еден по еден ли ги проверувавте гласовите? Што се случува со тие кои гласале 'невалидно'? Која е процедурата за 'престапниците'? @Mihajlo @Femina ? Сакаме транспарентност. @Bubce38 немој да ги поврзуваш случувањата на форумов, со реалниот живот. Апсолутно нема никаква конекција меѓу едното и другото.
Може да направат забрана за тие под одреден број поени (пр. 200) да ја гледаат темава... како што е со скриеното катче @CameliaMiller честитки за победата! И нека новата години ти биде исполнета со љубов, среќа и здравје! Убав помин на сите вечер! Бидете здрави, среќни и секогаш заљубении!!!
О, Каме браво! Предраго ќе ми беше кој и да беше победник. Макар и Бубче и годинава да ја избереа. Искрено, луѓе, ако добар дел од вас, вклучително и оние кои не се на листата,не сте сфатиле дека значите тука на форумов, дека со многу од работите кои сте ги пишале и споделиле, чак и направиле, сте се нашле на куп луѓе меѓу кои сум и јас.....тогаш сте тутурутки. И, Буби, знам колку е грдо кога минуваш низ неубав период и те ставаат во фокус со номинација и гласање ко прво, не па со глупостите со лажни профили. Крени си главата и без замљрање И ко за лик кој ни направи сличе со сите од 40ка,за да се реди на јубилејни страници... Најубав банер. Те личи Каме
Ааа, јас викам да не си ни воскреснала тука со некој нов профил, си ја заборавила шифрата на стариот ово оно.. Не, шала на страна прво помислив дека ја утнала годината нешто ама викам ај да ја боцнам.
@CameliaMiller, ти си една страшно кул женска и обожавам да те читам. Апсолутно заслужена круна!! Честитки и се најубаво во Новата Година!!!
Што ветуваме, тоа исполнуваме Добро утро Ајде на кафе во штаб, има доста избор, за сите. ПовелеЛе Само ве молам, влегувајте две по две, никако повеќе во исто време, и дистанца од 2м секако
Честитки на победата @CameliaMiller да си здрава и жива доживотно. И како што е редот, фино лепо и културно да си почастиш Каме за победата, дали кафе, сок, мезе, решение у министерство некое, тендерче итн итн... Јер власт је власт а част је част!
@CameliaMiller честита победа,со среќа да си ги користиш подароците и среќни новогодишни и божиќни празници!