Јас не те гласав зошто сфатив дека несакаш и ти е мисла. А искрено сакав и планирав. Мене ми беше интересно како цело време имавте исти гласови со Каме,значи нереално се следевте.
Oдбивaм дa верувaм декa еден член нaпрaвил тoлку мнoгу прoфили. Мoжнo е дa се членoви кoи не читaaт и решиле дa се регистрирaaт зa дa глaсaaт. И зaтoa си ги бaрaм глaсoвите нaзaд, сите дo еден. Невaлидни мaј ес, пooбјективен глaс oд неутрaлен пoсетител кoј сo никoгo си немa нa ти гo -дaј ми гo, имa ли? Инaку, пoдaрoкoт...фин. Кхм.
@CameliaMiller честитки, со здравје да си го користиш кафематот, да ти кажам зараза се такви кафиња, па и ако сакаш кафе со вкусови различни И браво за гестот, и честитки на мојата @theowndemon
Честитки @CameliaMiller незнам дали знаеш али според звездите водолиите нареднава год треба да растурат така да убава најава за годината си Браво и за убавиот гест, и честитки до останатите.
Абе ќе пукнеш од љубомора бе. Ама ај. Ќе ти стаам сол у кафето, ќе се одмаздам, пустецу еден Едит: и со пустецот заедно си победиФ. Дај си рака поштено, иљаџија бре!
Не рекoв ништo зa тебе, јaс зa мoјaтa бaндa си збoрaм, кaквa е тaквa е, имa прaвo нa глaс Решивте ли мистеријa кoј, штo, кaкo...пишете еднa пoрaкa дa не oстaнaм неинфoрмисaнa.
Честитки @CameliaMiller отиде и мојот глас кај тебе, сосема заслужена победа. Кафематот е... Со здравје да си го служиш. Честитки и за @theowndemon другиот глас за тебе беше, преубава алката.
Точно.... НЕ РЕЧЕ. Ни едно честито. Ни едно браво. Ни достоен противник. Лошо Бриџо, лошо. @RainBow фала
pa stvarno.. sto e sega ? na ignor mi e taa taka da ... ama ne davam da me iznervira ni provocira niedna denes.. denes si slavam odsabajle ..sama de ama super mi e